Gecmeyen akıntı..

asiksanvursaza

Dayan gönlüm..
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
343
4
46
İstanbul
Arkadaslar ben bir kaç senedir kaşıntılı akıntııdan kurtulamıyorum. doktora gittim kültürler verdm bakireyim ona ragmen alttan gösterdm smear aldı ucundan kültür yani ama her ilacı kullanmama ragmen gecmıyor bidaha bidahaoluyor.. vajinal temzlk konusunda cok hassasımdır hergn kilot deiştiriyorm yıkayp ama olmuyor ben napacagm böyle doktor doktor gezmektende skıldm ilaç içmektende fikir verin..

evet bi süre duruyor sonrada devam ediyor malesef...yumurtalıklarımızı üşütmememiz gerek..iltihap oluştukça akıntı olacaktır hep

ben size bişi söyliyim mi o virüs vücuda girdimi çıkmıyo ya mantar yani
bende bi kaç yıl önce oldum hep ilaçla geçirmeye çalışıyorum geçiyo bi kaç ay rahatım sonra gene tekrarlıyo ve çok hassasımdır temizlik konusunda düşünün yani çamaşırlarımı ütülerim sabun ve bunun gibi kimyasallar hiç sürmem vajinama intim temizleyici kullanırım oda doktorumun tavsiye ettiği şey çamaşırımı hergün değişirim hiç ıslak tutmam ama gene yılda bi kez oluyorum illa
bi yerde okumuştum bunlar mantar gibi virüsler geçici olarak geçiyolarmış haplarla gene vücutta kalıyolarmış yani:26:

bende gıttım doktora akıntı yuzunden hap verdım hapı kullanırken yoktu 1 hafta hap bıttı tekrar basladı sureklı hap içmek nereeye kadr ve gunluk ped kullanma dedı kullanıyorum olmuyo cunku kendımı ıyı hısetmıyorum kullanıncada kullanmayıncada akıyo sonucta (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…