Geçmeyen ağrılar. Psikolojik mi çözemiyorum.

beyazfare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
9
2
Merhaba 5-6 gün önce hiç bir sorun yokken aniden kalbimde bir sızı hissettim sonra sol kolum omzum göğsüm falan ağrımaya başladı acile gittim, bir sorun yok denildi ama ağrılar geçmedi üstüne sırtımda da ağrı başladı. 3 kez daha acile gittim ertesi günlerde EKG ve kan testi yaptılar sorun yok denildi ama hala korkuyu atamıyorum. 4 gün önce eko çekti kardiyoloji doktoru sorun yok dedi. Ertesi gün acile gittim yine EKG ve kan baktirdim sorun yoktu. Kas gevsetici verdi doktor işe yaramadı. Bugün yine kardiyoloji doktoruna gittim önceden verdiğim testlere baktı sorun yok dedi ama ne yapsam içim rahatlamiyor agrilarim geçmiyor ve endişeliyim. Şuanda sol çenem ağrıyor sabahtan beri ara ara göğsüme koluma ağrı giriyor. midem de rahatsız. Psikolojik mi yoksa gerçekten bi sağlık sorunum mu var çözemiyorum...

Çok geçmiş olsun öncelikle eğer çok kafanıza takip sürekli bunu dusunduyseniz psikolojik olabilir ama yine de farklı bir hastaneye ve doktora gitmenizde fayda var erken teşhis önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…