Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
'''GEÇMEK BİLMEYEN MANTAR :((( görüş ve önerilerinizi rica ediyorum..
Genital bölgemde 2günden beri kaşıntım var ölüp ölüp diriliyorum kaşımaktan yanıyor kanıyor psikolojim bozuldu iyice ben neyapacam böle hiç bitmezse bu kabuuss
Genital bölgemde 2günden beri kaşıntım var ölüp ölüp diriliyorum kaşımaktan yanıyor kanıyor psikolojim bozuldu iyice ben neyapacam böle hiç bitmezse bu kabuuss
Merhaba geçen yıl benimde başıma gelmişti. Genital bölgem kaşınmaktan kıpkırmızı olmuş ve şişmişti bile. Açıkçası doktora gitmeye çekinmiştim çünkü daha önce hiç genitalden doktora gitmemiştim. Bu nedenle eczaneye gidip oradaki bayana aynen söyle demiştim.
Malum yerden sanırım mantar oldum ama ayaklar değil bana bir ilaç verirmisiniz dedim. Sağolsun gayet normal aspirin istermişim gibi bana bir mantar merhemi verdi. İşe yaramazsa gel fitilini vereyim dedi ama 2 günde işe yaradı. Sende çekinmezsen doktora git bence.
ben gittim doktora trovazol krem verdi bakalım işe yarasada tekrar yeniliyomuş öyle okuyorum ben offffff yaaa allah başka dert vermesin sirkeli su, filan yapıyonuz mu kesin cözüm verin banaaa lütfenn
yakın zamanda kullandığınız ilaçları gözden geçirin.. özellikle antibiyotik.. mesela benim amoklavin ilacına alerjim vardır kullandığım anda mantar yapar.. herhangi bir doktora gittiğimde amoklavin yazmayın derim.. sizde gözden geçirin..