- 11 Eylül 2023
- 755
- 86
- 18
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Gaz olabilir mi?Kardiyoloji tetkiklerimi yaptırdım 4 kardiyoloji gezdim 1 senede hiçbirsey Yok herşey normal sayısız kan testleri yapıldı temiz nezleyim soğuk algınlığı geçiriyorum o yüzden mi bilmiyorum 2 gündür göğsüm ağrıyor sırtım vs midem bulanıyor midede bı hazımsızlık çıldırmak üzereyimsol kolumda damar stmasi segirme oluyor 2 gündür falan cildiricam
Normalde yok ama bu anksiyete den sonra midede yanma bulantı oluyor geğirme afedersiniz gaz çıkarma gibiGaz olabilir mi?
Mide bağırsak hastlgnz var mı?
Aslında yok yani midede bazen problem yaşıyorumDoktorlar bir çok hastalık bağırsaktan gelir diyorlar, bağırsaklarında bir problem var mı.
Belki psikolojikte olabilir, çok stresli bir hayatınız varsa.
Gün içinde çok koşturup yoruluyorda olabilirsiniz
Yorgunlukta göğüs çarpıntısı yapabilir
Mide spazmı geçiriyor da olabilirsin. Gitmediyseniz iç hastalıklarına da gidinAslında yok yani midede bazen problem yaşıyorum
Dahiliye ye gittim hiçbirsey vermedi kapsül gibi birşey verdi sadeceMide spazmı geçiriyor da olabilirsin. Gitmediyseniz iç hastalıklarına da gidin
Eşimde de biz kalpten şüphelendik tüm testler temizdi. Sonra fakülte hastensnde arastrdlar ki kalpte inflamasyon oluşmuş gazdan ötürü nerdeyse kalp krizinden şüphelendiler ben de panik atak şüphelendim derken bir gazin yaptığına bakın dedik sonunda.Kardiyoloji tetkiklerimi yaptırdım 4 kardiyoloji gezdim 1 senede hiçbirsey Yok herşey normal sayısız kan testleri yapıldı temiz nezleyim soğuk algınlığı geçiriyorum o yüzden mi bilmiyorum 2 gündür göğsüm ağrıyor sırtım vs midem bulanıyor midede bı hazımsızlık çıldırmak üzereyimsol kolumda damar stmasi segirme oluyor 2 gündür falan cildiricam
Çok teşekkür ederim değişik değişik geğiriyorum zorla resmenEşimde de biz kalpten şüphelendik tüm testler temizdi. Sonra fakülte hastensnde arastrdlar ki kalpte inflamasyon oluşmuş gazdan ötürü nerdeyse kalp krizinden şüphelendiler ben de panik atak şüphelendim derken bir gazin yaptığına bakın dedik sonunda.
Mide ve bağırsaklara odaklanın onlar için de tetkik yaptırın geçmiş olsun
Evet şimdi hatirladm o gegrmeyi çok garipti siz de fakülte Hastanesi'ne gidin benceÇok teşekkür ederim değişik değişik geğiriyorum zorla resmen
Teşekkür ederim en kısa zamanda gidicemEvet şimdi hatirladm o gegrmeyi çok garipti siz de fakülte Hastanesi'ne gidin bence
Tansiyonu da tetikliyordu bu arada yukseltiyorduTeşekkür ederim en kısa zamanda gidicem
Tansiyon sorunum yok canım şuanda gaz sıkışması yaşıyorum karnında midem gene garip geğiremiyorumTansiyonu da tetikliyordu bu arada yukseltiyordu
ailenizde genetik kalp-damar hastalığı var mıKardiyoloji tetkiklerimi yaptırdım 4 kardiyoloji gezdim 1 senede hiçbirsey Yok herşey normal sayısız kan testleri yapıldı temiz nezleyim soğuk algınlığı geçiriyorum o yüzden mi bilmiyorum 2 gündür göğsüm ağrıyor sırtım vs midem bulanıyor midede bı hazımsızlık çıldırmak üzereyimsol kolumda damar stmasi segirme oluyor 2 gündür falan cildiricam
helikobakter olabilir. test yaptırınÇok teşekkür ederim değişik değişik geğiriyorum zorla resmen
Hayır hiç yokailenizde genetik kalp-damar hastalığı var mı
Gastrit olabilir demişti doktor bana ailede kimsede kalpte sorun yok çok şükür. Babannem 65 yaşında anjio oldu oda 1 damar tıkanıklığı vardı maşallah Hala yaşıyor 75 oldu şuandahelikobakter olabilir. test yaptırın
o zaman hiç dert etmeyin. büyük ihtimalle kalp nedeniyle ölmeyeceksinizHayır hiç yok
siz mideye baktırın ve psikiyatriye görünün. çok geçmiş olsunGastrit olabilir demişti doktor bana ailede kimsede kalpte sorun yok çok şükür. Babannem 65 yaşında anjio oldu oda 1 damar tıkanıklığı vardı maşallah Hala yaşıyor 75 oldu şuanda
Ay inşAllah çok takıyorum kalp konusunu su aşılar damarları tıkıyor Muş falano zaman hiç dert etmeyin. büyük ihtimalle kalp nedeniyle ölmeyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?