• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmek Bilmeyen Göğüs ortasında Ağrı ? Vücudu Dinlemek Anksiyete

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
752
86
18
Kardiyoloji tetkiklerimi yaptırdım 4 kardiyoloji gezdim 1 senede hiçbirsey Yok herşey normal sayısız kan testleri yapıldı temiz nezleyim soğuk algınlığı geçiriyorum o yüzden mi bilmiyorum 2 gündür göğsüm ağrıyor sırtım vs midem bulanıyor midede bı hazımsızlık çıldırmak üzereyim 🙄 sol kolumda damar stmasi segirme oluyor 2 gündür falan cildiricam

Kardiyoloji tetkiklerimi yaptırdım 4 kardiyoloji gezdim 1 senede hiçbirsey Yok herşey normal sayısız kan testleri yapıldı temiz nezleyim soğuk algınlığı geçiriyorum o yüzden mi bilmiyorum 2 gündür göğsüm ağrıyor sırtım vs midem bulanıyor midede bı hazımsızlık çıldırmak üzereyim 🙄 sol kolumda damar stmasi segirme oluyor 2 gündür falan cildiricam
Gaz olabilir mi?
Mide bağırsak hastlgnz var mı?

Doktorlar bir çok hastalık bağırsaktan gelir diyorlar, bağırsaklarında bir problem var mı.
Belki psikolojikte olabilir, çok stresli bir hayatınız varsa.
Gün içinde çok koşturup yoruluyorda olabilirsiniz
Yorgunlukta göğüs çarpıntısı yapabilir

Doktorlar bir çok hastalık bağırsaktan gelir diyorlar, bağırsaklarında bir problem var mı.
Belki psikolojikte olabilir, çok stresli bir hayatınız varsa.
Gün içinde çok koşturup yoruluyorda olabilirsiniz
Yorgunlukta göğüs çarpıntısı yapabilir
Aslında yok yani midede bazen problem yaşıyorum

Eşimde de biz kalpten şüphelendik tüm testler temizdi. Sonra fakülte hastensnde arastrdlar ki kalpte inflamasyon oluşmuş gazdan ötürü nerdeyse kalp krizinden şüphelendiler ben de panik atak şüphelendim derken bir gazin yaptığına bakın dedik sonunda.
Mide ve bağırsaklara odaklanın onlar için de tetkik yaptırın geçmiş olsun

Eşimde de biz kalpten şüphelendik tüm testler temizdi. Sonra fakülte hastensnde arastrdlar ki kalpte inflamasyon oluşmuş gazdan ötürü nerdeyse kalp krizinden şüphelendiler ben de panik atak şüphelendim derken bir gazin yaptığına bakın dedik sonunda.
Mide ve bağırsaklara odaklanın onlar için de tetkik yaptırın geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim değişik değişik geğiriyorum zorla resmen

ailenizde genetik kalp-damar hastalığı var mı

Back
X