• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmek bilmeyen cilt mantarlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her seferinde aynı ilaçları veriyolar bugün tekrar gittim kullandığım spreyi tekrar verdiler sanırım bahsettiğiniz şampuan da keterol bugün gene yazdı ondan
Konazol dü sanirim...Doktorunuza danişip bir de bunu kullanin isterseniz.Benimkileri mucize gibi gecirmişti.Hatta en son mantarlarim iki yillikti :)

ketoral değil de kanazol deneyin. sürdükten sonra bekletiyor musunuz?
hemen yıkamayın. öncesinde keselenin.
çıkınca spreyi sıkın. hani yakan ve leş kokan sprey mi verdiği?
benim çocukluğumdan beri var ama sürekli değil her ilk baharda çıkıyor. havalar ısınmaya başlarken.

ketoral değil de kanazol deneyin. sürdükten sonra bekletiyor musunuz?
hemen yıkamayın. öncesinde keselenin.
çıkınca spreyi sıkın. hani yakan ve leş kokan sprey mi verdiği?
benim çocukluğumdan beri var ama sürekli değil her ilk baharda çıkıyor. havalar ısınmaya başlarken.
Oceral ve funderly spreylerini cok sayida kullandim keterol ve loprox şampuanlarini kullandim bugün gittigim doktor bunlarla yasamayi öğren dedi :/

Oceral ve funderly spreylerini cok sayida kullandim keterol ve loprox şampuanlarini kullandim bugün gittigim doktor bunlarla yasamayi öğren dedi :/

hah oceral evet.
ben dediğim şekilde iki kere yapınca geçiyor.
önce kese sonra sabunlanma sonra kanazol 5 dk bekliyorum durulanıp çıkıyorum sonra sprey. yatmadan da krem.
valla ben öğrendim ama dediğim gibi benimki enteresan nisan mayıs gibi başlıyor.

hah oceral evet.
ben dediğim şekilde iki kere yapınca geçiyor.
önce kese sonra sabunlanma sonra kanazol 5 dk bekliyorum durulanıp çıkıyorum sonra sprey. yatmadan da krem.
valla ben öğrendim ama dediğim gibi benimki enteresan nisan mayıs gibi başlıyor.
Saçlarına da mı aynı sampuani kullanıyorsun peki

Defne sabununu araştırın.Ama sabun bazlı değil %100 doğal olanı.

Merhaba..
Benim yıllardir süren cilt mantarlarım var.Dokverdiği sprey krem şampuan her şeyi kullandım. Evet geciriyo ama tekrar ürüyo ve son zamanlar da o kadar çok yasamaya başladım ki ve her yerime yayildi yüzüm de dahi var çok belirgin olmasa da :KK43: . karbonat Limon karışımını yapıp sürüyorum dediğim gibi kullandığım her şey geçiriyo fakat hiç bı şey kalici çözüm olmadı psikolojim bozulmuş durum da . Bana önerisi olan varmi lütfen yardım edin bıktım artık :KK43: onceden omuz ve göğüs bölgedeydi fakat artık yüz ve göbek bölgem de de var. Yerli kalmamaya temiz olmaya özen gösteren biriyim.
lekeleriniz nasıl tarif edebilir misiniz yada foto atabilir misiniz

Karbonatli su faydaliymis kemal milar yazin cikiyor faydalari fayda goren var sizinde sifaniz olur insallah ..

Back