EvetNasil bir mantar kahverengi leke şeklinde mi ?
Bağışıklığımi nasıl güçlü tutabilirim :'(Hap vermiyor mu
Yani dıştan değil de içten etkili
Bağışıklığınızı güçlü tutmalısınız stresten uzak durmalısınız iyi beslenmelisiniz
Evet Ankara'dayımo bahsettiginiz zamaninda bendede olan saç diplerinden STRESTEN kaynakli inen mantar
benim tedavimi ankarada bir dr yapti birdaha cikmayacak dedi cikmadida ama ne kullandigimi hatirlamiyorum eger ankaradaysaniz dr adini vereyim
Cilt doktoru mu acaba?o bahsettiginiz zamaninda bendede olan saç diplerinden STRESTEN kaynakli inen mantar
benim tedavimi ankarada bir dr yapti birdaha cikmayacak dedi cikmadida ama ne kullandigimi hatirlamiyorum eger ankaradaysaniz dr adini vereyim
evet cildiyeciCilt doktoru mu acaba?
ulus devlet hastanesindeydi ama ora kapandigi iciin artik pursaklar devlet hastanesinde dr mehmet sakmanEvet Ankara'dayım
Her seferinde aynı ilaçları veriyolar bugün tekrar gittim kullandığım spreyi tekrar verdiler sanırım bahsettiğiniz şampuan da keterol bugün gene yazdı ondanBende de oldu birkaç kez.Doktor bir şampuan vermişti adini unuttum bir iki kullanmaya geçiriyor...Sonra tekrar oldugunda direk eczaneden almistim.Belki siz de kullanmişsinizdir içi pembe renkli bir şampuan.
Tekrar doktora gidin isterseniz,belki bu sefer farkli bir ilaç verir.
İyi bir doktor mu acaba?ulus devlet hastanesindeydi ama ora kapandigi iciin artik pursaklar devlet hastanesinde dr mehmet sakman
Krem sprey mi vermişti yoksa farklı bı tedavi mı? Bu ara da çok tesekkur ederimulus devlet hastanesindeydi ama ora kapandigi iciin artik pursaklar devlet hastanesinde dr mehmet sakman
Hayır olcturmedim nasil ölçtürebilirimMantar olduğuna eminmisiniz
İnsülin direncini ölçtürdünüz mü
Yüksekse o da öyle lekelenmeler yapar
Mantara çok benzer lekelenmeler
ben bu hastalikla yillarca ugrastim ankarada gitmedigim ccildiyeci kalmadi mantar diyolar ketoral verip yolluyolardi bu dr u bi tanidigim onerdi gittim lekeleri gosterdim bakti daha once ne kullandinda kullandinda gecmedi dedi iste iste ketoralla birlikte bir iki isim daha verdim bu mantar sac dipdiplerinden sresten iniyo sana simdi bi ilac yazicam adimi aidaha hic hic unutmayacaksin dedi oylede oldu yani allah razi olsun resmen psikolojim bozulmustu lekelerdenİyi bir doktor mu acaba?
tam olarak hatirlamiyorum belki 10 sene oldu ben kurtulali ama dr u hic unutmadim her cilt sorunumdada ona giderim ama her cildiyeceinin verdigi ilactan cok daha fsrkli bir ilac vermistiKrem sprey mi vermişti yoksa farklı bı tedavi mı? Bu ara da çok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?