• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmek bilmeyen cilt mantarlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
74
39
88
Merhaba..
Benim yıllardir süren cilt mantarlarım var.Dokverdiği sprey krem şampuan her şeyi kullandım. Evet geciriyo ama tekrar ürüyo ve son zamanlar da o kadar çok yasamaya başladım ki ve her yerime yayildi yüzüm de dahi var çok belirgin olmasa da :( . karbonat Limon karışımını yapıp sürüyorum dediğim gibi kullandığım her şey geçiriyo fakat hiç bı şey kalici çözüm olmadı psikolojim bozulmuş durum da . Bana önerisi olan varmi lütfen yardım edin bıktım artık :( onceden omuz ve göğüs bölgedeydi fakat artık yüz ve göbek bölgem de de var. Yerli kalmamaya temiz olmaya özen gösteren biriyim.

Hap vermiyor mu

Yani dıştan değil de içten etkili

Bağışıklığınızı güçlü tutmalısınız stresten uzak durmalısınız iyi beslenmelisiniz

Hap vermiyor mu

Yani dıştan değil de içten etkili

Bağışıklığınızı güçlü tutmalısınız stresten uzak durmalısınız iyi beslenmelisiniz
Bağışıklığımi nasıl güçlü tutabilirim :'(

o bahsettiginiz zamaninda bendede olan saç diplerinden STRESTEN kaynakli inen mantar
benim tedavimi ankarada bir dr yapti birdaha cikmayacak dedi cikmadida ama ne kullandigimi hatirlamiyorum eger ankaradaysaniz dr adini vereyim

o bahsettiginiz zamaninda bendede olan saç diplerinden STRESTEN kaynakli inen mantar
benim tedavimi ankarada bir dr yapti birdaha cikmayacak dedi cikmadida ama ne kullandigimi hatirlamiyorum eger ankaradaysaniz dr adini vereyim
Evet Ankara'dayım

Cilt doktoru mu acaba?

Bende de oldu birkaç kez.Doktor bir şampuan vermişti adini unuttum bir iki kullanmaya geçiriyor...Sonra tekrar oldugunda direk eczaneden almistim.Belki siz de kullanmişsinizdir içi pembe renkli bir şampuan.
Tekrar doktora gidin isterseniz,belki bu sefer farkli bir ilaç verir.

Bende de oldu birkaç kez.Doktor bir şampuan vermişti adini unuttum bir iki kullanmaya geçiriyor...Sonra tekrar oldugunda direk eczaneden almistim.Belki siz de kullanmişsinizdir içi pembe renkli bir şampuan.
Tekrar doktora gidin isterseniz,belki bu sefer farkli bir ilaç verir.
Her seferinde aynı ilaçları veriyolar bugün tekrar gittim kullandığım spreyi tekrar verdiler sanırım bahsettiğiniz şampuan da keterol bugün gene yazdı ondan

Mantar olduğuna eminmisiniz
İnsülin direncini ölçtürdünüz mü
Yüksekse o da öyle lekelenmeler yapar
Mantara çok benzer lekelenmeler

Sekeri kes tamamen göreceksin gececek .Cunkü mantar kandaki sekerle beslenir :kahve:
Birde sirke sürmek .

İyi bir doktor mu acaba?
ben bu hastalikla yillarca ugrastim ankarada gitmedigim ccildiyeci kalmadi mantar diyolar ketoral verip yolluyolardi bu dr u bi tanidigim onerdi gittim lekeleri gosterdim bakti daha once ne kullandinda kullandinda gecmedi dedi iste iste ketoralla birlikte bir iki isim daha verdim bu mantar sac dipdiplerinden sresten iniyo sana simdi bi ilac yazicam adimi aidaha hic hic unutmayacaksin dedi oylede oldu yani allah razi olsun resmen psikolojim bozulmustu lekelerden

Krem sprey mi vermişti yoksa farklı bı tedavi mı? Bu ara da çok tesekkur ederim
tam olarak hatirlamiyorum belki 10 sene oldu ben kurtulali ama dr u hic unutmadim her cilt sorunumdada ona giderim ama her cildiyeceinin verdigi ilactan cok daha fsrkli bir ilac vermisti

Back