Geciktirici sprey gebeliğe engel olur mu?

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.775
861
Eşimle bebek istiyoruz hatta bunun için tedavi oluyorum.. geciktirici sprey aldık ama gebeliğe engel olurmu ki diye tereddütte kaldık bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Olmaz çünkü bizde almıştık ve o şekilde gebe kaldım bilmiyorum ama ürüne göre değişebilir

Eşimle bebek istiyoruz hatta bunun için tedavi oluyorum.. geciktirici sprey aldık ama gebeliğe engel olurmu ki diye tereddütte kaldık bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Doktor kayganlaştırıcılar bu tür geciktirici veya dışardan ilişki için kullanılan her türlü krem jel spreylerin spermin morfolojisini bozabileceğini söyledi kullanmamanızı tavsiye ederim genede doktorunuza danışın

Geciktirici sprey aldığınıza göre cinselliği uzun ve keyifli yaşamak istiyorsunuz. Bu durumda hamileliğin oluşması mantıksız sadece.

Geciktirici sprey hangi marka olursa olsun etken maddesi lidokaindir.Oda penisi uyuşturmak ve hissi azaltmak için kullanılır.
Gebelikle yakından uzaktan alakası yok hiç bir zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…