Geciktim ama testim negatif

Bir gün gecikme çok sebepten olabilir. Ya kan testi verin, ya da 3 gün bekleyin ya regl gelir ya da test pozitiv olur

Adet belirtilerim her zamankinden az ama . Adet olacakmışım gibi de hissetmiyorum suan
Üzmek istemiyorum sizi inşallah gebesinizdir bende geçen ay aynısı oldu. Bir gün gecikme ve farklı belirtilir. Ovulyasyon testleri yaptım pik gösterdi hepsi ama regl geldi. Akışına bırakın en iyisi sonra insan çok üzülüyor

Üzmek istemiyorum sizi inşallah gebesinizdir bende geçen ay aynısı oldu. Bir gün gecikme ve farklı belirtilir. Ovulyasyon testleri yaptım pik gösterdi hepsi ama regl geldi. Akışına bırakın en iyisi sonra insan çok üzülüyor

Aslında takmıyorum ben. Ama adet belirtilerim hep cok şiddetli olurdu. Bu defa cok az bel ayrım var. Olacakmışım gibi de değil. Gecikecek gibiyim sanırım

Şahsen ben 12 gün bekledim test için en azından daha iyi sonuç alırsınız 1 gün gecikme ile belli olmuyor ama yine de hakkınızda hayırlısı olsun her daim

Ben hiç gecikmem. Yani olmam gereken tarihten hep bir iki gün önce olurum. Aslında kendi düzenime göre 3 gün gecikmiş oldum

Bir hafta erken yada geç olması doktorlar tarafından genelde normal kabul edilir. Biraz daha bekleyin eğer adet olmazsanız test yapın sonrada kan verin.

Arkadaşlar merhaba
Benim adetim 21inde olması gerekiyordu ama 7 gün gecikmem var. test yaptım negatif çıktı. Bel ağrım sırt ağrım halsizlik ara ara karın ağrım var. Ve akıntım çok fazla yoğun bazen bembeyaz bazen sarımsı oluyor. Geç döllenme olabilir mi? Kan testi vereceğim ama biraz daha beklemek istiyorum?

Back