- 13 Şubat 2025
- 180
- 46
- 13
- 25
- Konu Sahibi venussssss
-
katılıyorum zaten en erken belirti adet gecikmesi bu nette de böyle yazıyor diğer belirtiler adet geçtikten en erken üç dört günde oluşmaya başlıyor bence insanların diğer hissettikleri de ya rutin vücudunda olan şeyler sadece gebelik düşündükleri için vücutları dinliyorlar o yüzden sanıyorlar ya da çok çok hassas vücutları var hemen belirti veriyorYaa sanırım regl geçtikten sonra anlaşılıyor o benim eltim 10 gün gecikmişti memeleri ancak ağrımaya acımaya başlamış diğer etlimde normal regl ağrısı gibiysi çok bi hassasiyet yoktu dedi herkesin değişik oluyo sanırım
Reglim gecikirse eğer yapacağım negatif görmek istemiyorumbakalım nolcak
test yaptınız mı siz
Ben de bugün yapsam mı yapmasam mı diye ikilemde kaldım ama sonra vazgeçtim benim de 4 günüm varReglim gecikirse eğer yapacağım negatif görmek istemiyorum
Genelde gebelik beklediğimiz için vücudumuzu inanılmaz dinliyoruz bence ya geçen ay bende de öyle oldu 4 5 tane gebelik testi yaptım sonra regl oldumkatılıyorum zaten en erken belirti adet gecikmesi bu nette de böyle yazıyor diğer belirtiler adet geçtikten en erken üç dört günde oluşmaya başlıyor bence insanların diğer hissettikleri de ya rutin vücudunda olan şeyler sadece gebelik düşündükleri için vücutları dinliyorlar o yüzden sanıyorlar ya da çok çok hassas vücutları var hemen belirti veriyor
En azından 2 gün kala falan yapmak lazımmış erken geebelik testlerinde çıkıyormuş tabi değer yüksekse o da ya bence bekle derim geçmesini ama eğer yaparsan haberdar et beni deBen de bugün yapsam mı yapmasam mı diye ikilemde kaldım ama sonra vazgeçtim benim de 4 günüm var
evet evet öyle olmaması gerek aslindaGenelde gebelik beklediğimiz için vücudumuzu inanılmaz dinliyoruz bence ya geçen ay bende de öyle oldu 4 5 tane gebelik testi yaptım sonra regl oldum
söylerim canım inşallahEn azından 2 gün kala falan yapmak lazımmış erken geebelik testlerinde çıkıyormuş tabi değer yüksekse o da ya bence bekle derim geçmesini ama eğer yaparsan haberdar et beni de
Adetlerin düzenli mi peki ? Ayyy hadi inşallahhh ya bu ay bizim ayımız olsunnnevet evet öyle olmaması gerek aslinda
ben bir de adet olmadan bir hafta önce hemen belirti verirdi her ay belirtiler aynı olurdu işte çenede sivilce adeti 3-4 gün kala bel ağrısı aynı regli sancısı gibi
bu ay onlar yok bakalım belki de bir olup bir olmuyordur
hayırlısı inşallah canımAdetlerin düzenli mi peki ? Ayyy hadi inşallahhh ya bu ay bizim ayımız olsunnn
Düzenli canım 30-32 gün de olurum bir iki gün belki atar genelde o bile yokturhayırlısı inşallah canım
düzenlidir evet
senin peki ?
Biz 2 aydır deniyoruz geçtiğimiz ay yumurtlamamı bulamamıştım bu ay buldum denedik bakalım , sen kaç aydır deniyorsun canımbide kaç aydır deniyorsun cnm sen
hadi inşallahBiz 2 aydır deniyoruz geçtiğimiz ay yumurtlamamı bulamamıştım bu ay buldum denedik bakalım , sen kaç aydır deniyorsun canım
Evet benim göğüslerin dolgunlaştı ama aman aman değildi. Ben uç halkaları koyulaşcak falan diye de bekliyordum öyle yazıyorlardı o da yok yani şuan sıfır belirti hala sadece karın ağrısı oluyorYaa sanırım regl geçtikten sonra anlaşılıyor o benim eltim 10 gün gecikmişti memeleri ancak ağrımaya acımaya başlamış diğer etlimde normal regl ağrısı gibiysi çok bi hassasiyet yoktu dedi herkesin değişik oluyo sanırım
Regl gecikmem var 4 5 gün kadar bugün karnım hiç ağrımadığı gibi ağrıdı 3 4 saat gidip geldi regl olurum dedim ama olmadım sanırım ece gidince emin olucam bu tarz bi ağrı mı vardıEvet benim göğüslerin dolgunlaştı ama aman aman değildi. Ben uç halkaları koyulaşcak falan diye de bekliyordum öyle yazıyorlardı o da yok yani şuan sıfır belirti hala sadece karın ağrısı oluyor
Sürekli bir ağrı yoktu kasıklarım ağrıyordu wcye gidip bakıyordum hatta ama sonra karnım ağrımaya başladı reglken ağrır gibi ama wcye çıkarıyor bu ağrıRegl gecikmem var 4 5 gün kadar bugün karnım hiç ağrımadığı gibi ağrıdı 3 4 saat gidip geldi regl olurum dedim ama olmadım sanırım ece gidince emin olucam bu tarz bi ağrı mı vardı
Benim de sürekli değil ilk kez yaşadım hatta regl ağrısı gibiydi yorumunuz için teşekkür ederimSürekli bir ağrı yoktu kasıklarım ağrıyordu wcye gidip bakıyordum hatta ama sonra karnım ağrımaya başladı reglken ağrır gibi ama wcye çıkarıyor bu ağrı
Doktora gittin mi peki kontrol amaçlıhadi inşallah
benim bu ay olmazsa 13 bitecek
Sonucun nedir pekiBenim de sürekli değil ilk kez yaşadım hatta regl ağrısı gibiydi yorumunuz için teşekkür ederim
Daha bugün yaşadım bunu ilk kez henüz test yapmadım bir seferlik oldu diye gecikmem de ağrı da devam ederse kan vericemSonucun nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?