Geciktikten sonra göğüslerde acı

venussssss

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
180
46
13
25
Ben hep reglden bir hafta önce göğüslerim acır ve regl olurum zamanında bu sefer geciktim ve geciktikten sonra başladı hiç olmadığı kadar şiş ve koltuk altıma kadar her yeri acıyo böyle bi belirti olabilir mi yaşayanlar var mı bunu

katılıyorum zaten en erken belirti adet gecikmesi bu nette de böyle yazıyor diğer belirtiler adet geçtikten en erken üç dört günde oluşmaya başlıyor bence insanların diğer hissettikleri de ya rutin vücudunda olan şeyler sadece gebelik düşündükleri için vücutları dinliyorlar o yüzden sanıyorlar ya da çok çok hassas vücutları var hemen belirti veriyor

Genelde gebelik beklediğimiz için vücudumuzu inanılmaz dinliyoruz bence ya geçen ay bende de öyle oldu 4 5 tane gebelik testi yaptım sonra regl oldum

Genelde gebelik beklediğimiz için vücudumuzu inanılmaz dinliyoruz bence ya geçen ay bende de öyle oldu 4 5 tane gebelik testi yaptım sonra regl oldum
evet evet öyle olmaması gerek aslinda
ben bir de adet olmadan bir hafta önce hemen belirti verirdi her ay belirtiler aynı olurdu işte çenede sivilce adeti 3-4 gün kala bel ağrısı aynı regli sancısı gibi
bu ay onlar yok bakalım belki de bir olup bir olmuyordur

Adetlerin düzenli mi peki ? Ayyy hadi inşallahhh ya bu ay bizim ayımız olsunnn

Evet benim göğüslerin dolgunlaştı ama aman aman değildi. Ben uç halkaları koyulaşcak falan diye de bekliyordum öyle yazıyorlardı o da yok yani şuan sıfır belirti hala sadece karın ağrısı oluyor

Evet benim göğüslerin dolgunlaştı ama aman aman değildi. Ben uç halkaları koyulaşcak falan diye de bekliyordum öyle yazıyorlardı o da yok yani şuan sıfır belirti hala sadece karın ağrısı oluyor
Regl gecikmem var 4 5 gün kadar bugün karnım hiç ağrımadığı gibi ağrıdı 3 4 saat gidip geldi regl olurum dedim ama olmadım sanırım ece gidince emin olucam bu tarz bi ağrı mı vardı

Regl gecikmem var 4 5 gün kadar bugün karnım hiç ağrımadığı gibi ağrıdı 3 4 saat gidip geldi regl olurum dedim ama olmadım sanırım ece gidince emin olucam bu tarz bi ağrı mı vardı
Sürekli bir ağrı yoktu kasıklarım ağrıyordu wcye gidip bakıyordum hatta ama sonra karnım ağrımaya başladı reglken ağrır gibi ama wcye çıkarıyor bu ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…