- 13 Şubat 2025
- 180
- 46
- 13
- 25
- Konu Sahibi venussssss
-
Hala regl olmadım da geciktikten bir süre sonra başladı acı giderek arttı hiç bu kadar hissetmezdim o nedenle sordumRegl döneminde göğüslerde acı,hassasiyet olabilir evet. Bende oluyor ama koltuk altına kadar acı hissetmiyorum.
Ne kadar gecikti, hamilelik şüpheniz mi varHala regl olmadım da geciktikten bir süre sonra başladı acı giderek arttı hiç bu kadar hissetmezdim o nedenle sordum
4 5 gün kadar gecikti basit bi şüphe var ama olursa beklenmedik olur özel b çabamız yoktu o yüzden çok ihtimal de vermiyorumNe kadar gecikti, hamilelik şüpheniz mi var
Başka bir belirtiniz oldu mu pekiBenim göğüslerim çok ağrımadı dolgunluk hissi oldu öyle uçları da acımıyor dokununca biraz sonuc testim pozitif çıktı
Hayır regl olcak gibiydim hiç ihtimal vermiyordum sanıyordum ki öyle belirtiler olacak ki hemen anlarım gecikince anladım sadeceBaşka bir belirtiniz oldu mu peki
Karnınızda garip ağrılar oluyo muydu regl gibi ama kesin o diyemediğinizHayır regl olcak gibiydim hiç ihtimal vermiyordum sanıyordum ki öyle belirtiler olacak ki hemen anlarım gecikince anladım sadece
Bende de regl gibi ağrılar var ama olmuyorumKarnınızda garip ağrılar oluyo muydu regl gibi ama kesin o diyemediğiniz
Ne zamandan beri var acaba test yaptınız mıBende de regl gibi ağrılar var ama olmuyorum
1,5 aydan beri var testte bazısında çıkıp bazısında çıkmıyo canımNe zamandan beri var acaba test yaptınız mı
Oluyordu hala oluyor afedersin sanki wcye gitmem gerekiyor gibi ama sonra geçiyorKarnınızda garip ağrılar oluyo muydu regl gibi ama kesin o diyemediğiniz
Benimde reflime 4 gün var günü gününe olurum notmalde bir de bir hafta öncesinde regl belirtileri başlar bende göğüs ağrısı bel ağrısı vs ama bu ay hiç bir belirti yok şaşkınımHayır regl olcak gibiydim hiç ihtimal vermiyordum sanıyordum ki öyle belirtiler olacak ki hemen anlarım gecikince anladım sadece
Ben gebelik belirtisini ayırt ederim sanıyordum ama gerçekten anlaşılmıyormuş reglden farkı yokBenimde reflime 4 gün var günü gününe olurum notmalde bir de bir hafta öncesinde regl belirtileri başlar bende göğüs ağrısı bel ağrısı vs ama bu ay hiç bir belirti yok şaşkınım
bende de aynısı şuan ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne çenede sivilceBenimde reflime 4 gün var günü gününe olurum notmalde bir de bir hafta öncesinde regl belirtileri başlar bende göğüs ağrısı bel ağrısı vs ama bu ay hiç bir belirti yok şaşkınım
İnan bilmiyorum ilk defa bu ay böyle oldum bende inşallahh isteyen herkes bebiş haberini alır bende beklemedeyim bu aybende de aynısı şuan ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne çenede sivilce
sorna ki günler çıkar mı acaba
Yaa sanırım regl geçtikten sonra anlaşılıyor o benim eltim 10 gün gecikmişti memeleri ancak ağrımaya acımaya başlamış diğer etlimde normal regl ağrısı gibiysi çok bi hassasiyet yoktu dedi herkesin değişik oluyo sanırımBen gebelik belirtisini ayırt ederim sanıyordum ama gerçekten anlaşılmıyormuş reglden farkı yok
bakalım nolcakİnan bilmiyorum ilk defa bu ay böyle oldum bende inşallahh isteyen herkes bebiş haberini alır bende beklemedeyim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?