- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
6 gün gecikmesi demek eğer döllenme zamanında gerçekleşmişse 3 4 haftalık falan gebelik demek o da idrarda rahat çıkar canım şüphen varsa kan ver kanda görünmemesi mümkün değil. Böyle beklentiye gireceğine ya olumlu ya olumsuz sonucu al en azından varsa da adeti geciktirmemiş olursun
Kuzum yazdım ama bi daha yazayım 2. Ve 3. De çizgi görüyorum sanki ben. Bence acile git grip başlangıcı falan diye gebelik var mı derlerse de bilmiyorum şüpheliyim de. Betana bakmadan ilaç vermezler öğrenmiş olursunay hadi inşallah
Ben çizgi gördüm canım ama işte ne zaman çıktı doğru mu bilemediğim için o umudu aşılamak istemiyorum sana bilirim o duyguyu çünkü. Ama olursa hayırlı haberlerini bekliyorum. Her ihtimale karşı ağır kaldırma 2 gün yorma kendiniRamazanda çok hastalandım gittim idrar kan istedi betaya bakalım dedi doktor
Sonra sonuçlarım çıkınca başka bi doktor nöbeti devr almış
Betayı sorduk yok yapılmamış onu biz yapmıyoruz dedi verdiğim ilaçlar zararo olacak ilaçlar değil falan dedi kii anyibiyotik vermişti
İnşallah hamileyimdir ❣
Varsa zaten 9 ay zamanın var istediğin zaman gidersinyoksa da umutsuz olma beklemeyi bilen için herşey vaktinde gelir
Ben çizgi gördüm canım ama işte ne zaman çıktı doğru mu bilemediğim için o umudu aşılamak istemiyorum sana bilirim o duyguyu çünkü. Ama olursa hayırlı haberlerini bekliyorum. Her ihtimale karşı ağır kaldırma 2 gün yorma kendini
Sana bişey diyim mi hamileliğin en önemli belirtisi hiç belirti olmaması bence. Her ay mide bulantısı kasıkta batma aradım yok valla o dediğin belirtiler teeeee 6. Haftada falan oluyormuş. O yüzden belirti arama adetten hiç farkı yok yaşayınca anlayacaksın inşallahNe güzel söyledin Allah razı olsun ❣
Hep hayırlısını istiyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
Bide bişey sorucam dün çok yoğın kıvamda akıntım oldu bu blirti mi
Onun haricii hiç bi belirtim yok
Ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı hiçnişeu
Adet ağrım da yok çok hafif oluyor sabahları
Belim ağrıyor sırtıma doğru o kadar
He bide karnım şiş
Sana bişey diyim mi hamileliğin en önemli belirtisi hiç belirti olmaması bence. Her ay mide bulantısı kasıkta batma aradım yok valla o dediğin belirtiler teeeee 6. Haftada falan oluyormuş. O yüzden belirti arama adetten hiç farkı yok yaşayınca anlayacaksın inşallah
Sana bişey diyim mi hamileliğin en önemli belirtisi hiç belirti olmaması bence. Her ay mide bulantısı kasıkta batma aradım yok valla o dediğin belirtiler teeeee 6. Haftada falan oluyormuş. O yüzden belirti arama adetten hiç farkı yok yaşayınca anlayacaksın inşallah
Takılma ağrıya da ben adetten beş gün önce öğrendim gebeliğimi hemde net çizgilerle. Ama adet günüm geldiğinde sanki adet olacak gibi sürekli lavaboya gidiyordum. Sen belirti arama beni dinleBenim bi adet ağrım var o girdi mi tamam diyorum kesin gelecek ve geliuorda çok şükür henüz o ağrı gelmedi inceden ineye ağrıdğı oldu ama gaz sancısı gibi bakalım ya nasip
Takılma ağrıya da ben adetten beş gün önce öğrendim gebeliğimi hemde net çizgilerle. Ama adet günüm geldiğinde sanki adet olacak gibi sürekli lavaboya gidiyordum. Sen belirti arama beni dinle
Gebelik olustumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?