• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikmenin 6.günü

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.314
51.177
598
Herkese selamlar
Gecikmemin 6.günündeyim 2 3 gün gecikirdi en fazla
Test yapıyorum her gün hep sonradan çıkan yalancı çizgiler var
Pozitif sonuç göremedim malesef

Yine de hamile olma ihtimalim var mı acaba

Yanii testleri negatif çıkıp da hamile olduğunu öğrenen varmı

Bat günü gördüğüm çizgi gibi çizgiler var hemen hemen her testte ama bi koyulaşma falan yok 🙄 bat gününden önce bekleme çizgisi de olmuşmuyordu

Eklentiler

• 20191224_163120.jpg
    20191224_163120.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 69
6 gün gecikmesi demek eğer döllenme zamanında gerçekleşmişse 3 4 haftalık falan gebelik demek o da idrarda rahat çıkar canım şüphen varsa kan ver kanda görünmemesi mümkün değil. Böyle beklentiye gireceğine ya olumlu ya olumsuz sonucu al en azından varsa da adeti geciktirmemiş olursun

Kuzum yazdım ama bi daha yazayım 2. Ve 3. De çizgi görüyorum sanki ben. Bence acile git grip başlangıcı falan diye gebelik var mı derlerse de bilmiyorum şüpheliyim de. Betana bakmadan ilaç vermezler öğrenmiş olursun 😘 ay hadi inşallah

6 gün gecikmesi demek eğer döllenme zamanında gerçekleşmişse 3 4 haftalık falan gebelik demek o da idrarda rahat çıkar canım şüphen varsa kan ver kanda görünmemesi mümkün değil. Böyle beklentiye gireceğine ya olumlu ya olumsuz sonucu al en azından varsa da adeti geciktirmemiş olursun

Evet canım o yüzden kaptırmadım zaten kendimi
Kan da vermek için hiç fırsatım yok
Acil bana uzak yalnız gitmem zor hava zaten çok yağışlı bi kere gittim şüphem var dememe rağmen yapmadılar gebelik testi acilden umudum yok o yüzden

Kuzum yazdım ama bi daha yazayım 2. Ve 3. De çizgi görüyorum sanki ben. Bence acile git grip başlangıcı falan diye gebelik var mı derlerse de bilmiyorum şüpheliyim de. Betana bakmadan ilaç vermezler öğrenmiş olursun 😘 ay hadi inşallah

Ramazanda çok hastalandım gittim idrar kan istedi betaya bakalım dedi doktor
Sonra sonuçlarım çıkınca başka bi doktor nöbeti devr almış
Betayı sorduk yok yapılmamış onu biz yapmıyoruz dedi verdiğim ilaçlar zararo olacak ilaçlar değil falan dedi kii anyibiyotik vermişti 🙄🙄

İnşallah hamileyimdir ❣🌸

Ramazanda çok hastalandım gittim idrar kan istedi betaya bakalım dedi doktor
Sonra sonuçlarım çıkınca başka bi doktor nöbeti devr almış
Betayı sorduk yok yapılmamış onu biz yapmıyoruz dedi verdiğim ilaçlar zararo olacak ilaçlar değil falan dedi kii anyibiyotik vermişti 🙄🙄

İnşallah hamileyimdir ❣🌸
Ben çizgi gördüm canım ama işte ne zaman çıktı doğru mu bilemediğim için o umudu aşılamak istemiyorum sana bilirim o duyguyu çünkü. Ama olursa hayırlı haberlerini bekliyorum. Her ihtimale karşı ağır kaldırma 2 gün yorma kendini

Varsa zaten 9 ay zamanın var istediğin zaman gidersin 😘 yoksa da umutsuz olma beklemeyi bilen için herşey vaktinde gelir

Ne güzel söyledin Allah razı olsun ❣
Hep hayırlısını istiyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Bide bişey sorucam dün çok yoğın kıvamda akıntım oldu bu blirti mi
Onun haricii hiç bi belirtim yok
Ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı hiçnişeu
Adet ağrım da yok çok hafif oluyor sabahları
Belim ağrıyor sırtıma doğru o kadar
He bide karnım şiş

Ne güzel söyledin Allah razı olsun ❣
Hep hayırlısını istiyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Bide bişey sorucam dün çok yoğın kıvamda akıntım oldu bu blirti mi
Onun haricii hiç bi belirtim yok
Ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı hiçnişeu
Adet ağrım da yok çok hafif oluyor sabahları
Belim ağrıyor sırtıma doğru o kadar
He bide karnım şiş
Sana bişey diyim mi hamileliğin en önemli belirtisi hiç belirti olmaması bence. Her ay mide bulantısı kasıkta batma aradım yok valla o dediğin belirtiler teeeee 6. Haftada falan oluyormuş. O yüzden belirti arama adetten hiç farkı yok yaşayınca anlayacaksın inşallah

Sana bişey diyim mi hamileliğin en önemli belirtisi hiç belirti olmaması bence. Her ay mide bulantısı kasıkta batma aradım yok valla o dediğin belirtiler teeeee 6. Haftada falan oluyormuş. O yüzden belirti arama adetten hiç farkı yok yaşayınca anlayacaksın inşallah

Benim bi adet ağrım var o girdi mi tamam diyorum kesin gelecek ve geliuorda çok şükür henüz o ağrı gelmedi inceden ineye ağrıdğı oldu ama gaz sancısı gibi bakalım ya nasip

Bunu da bu sabah yaptım bekledikçe böyle oluyor rengi şimdi bmyle sarı gibi ya o da gidiyor bi süre sonra yani dağılma yada çok damlatmadab değil

Eklentiler

• 20191228_094637.jpg
    20191228_094637.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 38
Benim bi adet ağrım var o girdi mi tamam diyorum kesin gelecek ve geliuorda çok şükür henüz o ağrı gelmedi inceden ineye ağrıdğı oldu ama gaz sancısı gibi bakalım ya nasip
Takılma ağrıya da ben adetten beş gün önce öğrendim gebeliğimi hemde net çizgilerle. Ama adet günüm geldiğinde sanki adet olacak gibi sürekli lavaboya gidiyordum. Sen belirti arama beni dinle 😘

Back