Gecikmenin 10. Günü Hala Negatif:(((((

zakkum6644

Ela Seni ÇOK Seviyorum...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
1.169
2
arkadaşlar Az önce Test Yaptim. Iyice Strese Girdim. Ne Adet Belirtisi Var Ne Hamilelik Deliricemmm...

Eşime De Adet Günüme Daha Var Diyorum. Belki Hamileyimdir De Süpriz Yaparim Diye. çok üzgünüm Ya...

canım inşallah hamilesindir hiç böyle gecikmelerin oluyor muydu daha önce..peki belirtilerin var mı başka..birde kanda baktırsan onda hemen çıkar..kesin sonuç alırsın

canım hiç sıkma canını... ve takılma inan bana moralinin kötü olması hiçbirşeyi çözmez..
ben şuanda bi bebek bekliyorum ama senide çok iyi anlıyorum.. çünkü minik erkekimin geleceğini öğrendiğimiz aydan 2 ay önce adetim tam 20 gün gecikti bende senin gibi eşime süpriz yaparım falan die düşünüyordum ve bu 20lük sürede ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi vardı...
20. güne geçtiğimde testte yapmıştım negatif çıkmıştı... 21. günümde adet oldum ve büyük hayal kırıklığı yaşadım... ama Haktan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişe yok... daha beterlerinden saklasın Rabbim...
ama sıkma o tatlı canını... a.s.a.s.a.s.

canım inşallah hamilesindir hiç böyle gecikmelerin oluyor muydu daha önce..peki belirtilerin var mı başka..birde kanda baktırsan onda hemen çıkar..kesin sonuç alırsın

canım yaklaşık 2 senedir evliyim. ilk yıl bi 50 günlük gecikme oldu ama stres ve havadan kaynaklandığını dusunuyorum. sonra 2007 de düzenli olarak günleri not ettim. 7 günü geçmeden adet oldum. yani 2007 başından beri böyle bişey yaşmadım.

hiç bir belirti yok. normalde olmasam bile adet günüme yakın mutlaka ağrılar olurdu. göğüs, kasık, bel.. sabahları çok çabuk acıkıyorum ama normalde de öyleyimdir. bi de her gün folik asit alıyorum şubattan beri. hamileliğe hazırlık olarak. sivilce olurdu o bile yok...

ciddimisin escape:KK43: o zaman benim de öyle olur heralde. öğleden sonra kızılaya gider test yaptırırım. keyfim de hiç yok offff...

Son düzenleme:
X