gecikmeli de olsa burda purple'ın çeyizi:)

hepsi çok güzel aşkla kullanmanız dileğiyle :nazar:
Bu arada bir şey sormak istiyorum beyaz esyalarınızın markası nedir acaba ben yeni aldım ariston şekil olarak benimkiyle aynılar o yüzden merak ettim :)

canım hayırlı olsun mutlulukla kullanırsın inşallah:) hepsi çok güzelll:nazar::nazar:
notalı nevresim takımın dıkkatımı çektı canım nerden aldın onu bende müzikle uğraşıyorumda ılgımı çektı:):34:

canım hayırlı olsun mutlulukla kullanırsın inşallah:) hepsi çok güzelll:nazar::nazar:
notalı nevresim takımın dıkkatımı çektı canım nerden aldın onu bende müzikle uğraşıyorumda ılgımı çektı:):34:

Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına.Notalı olan battaniye tek arkadaşım ''saç'' marka. vipdükkandan inanılmaz uyguna almıştım. 2 battaniyeye 80 tl gibi bir rakam ödedim takip et istersen kampanyalarını mutlaka rastlarsın

canım gündelik yemek takımını nerden aldın sorması ayıp ama çok beğendım bende alıcamda çeyizime..

Canım real marketlerinden aldım kütahya porselenin.Şu karton kutuların içine koyduklarından a bende rastlarsam bir takım daha almak istiyorum inanılmaz memnun kaldım.3 aydır tek bir çizik,renklerinde tek bir bozulma olmadı.

purple:3:
beni hatırladın mı:26::26:
evlenmişsin,hayırlı olsun canım:16::16::16::16:
evini paylaşsana bizlemutfağın nasıl güzeldir şimdi:12:
tabi bide yatak odan:17::17:
mor mor:16::16:
ben baharat takımını soracaktım sana,bulamıyorum ya ben ondan
züccaciyelere bak demiştin ama yok:31::31:

canım herseyım mukemmel canım inş evlılıgınde mukemmel ötesi olur muck....ütünü kaça aldın canım ?

Teşekkürler şimdilik iyi gidiyor evlilikte e tabi daha cicim ayları:1:Ütümü hediye aldı yengem 379'a aldı ama daha uyguna bulabilirdi.Daha sonra 259'a sordum ben.Düşünüyorsan fiyatını iyi araştırmanı tavsiye ederim ama performansından ben çok memnunum.

Teşekkürler şimdilik iyi gidiyor evlilikte e tabi daha cicim ayları:1:Ütümü hediye aldı yengem 379'a aldı ama daha uyguna bulabilirdi.Daha sonra 259'a sordum ben.Düşünüyorsan fiyatını iyi araştırmanı tavsiye ederim ama performansından ben çok memnunum.

evet canım o ütüyü düşüyosun bende tatlım benım.canım ya bişey sorcam bedne mutfagımı renklı yapıcam ama b i sorunum var ben tost makınenı su ıstıcımı çay makınemı blendrmı boschtan takım altım kırmızı sımdı herseyımı kırmızımı almam laızm :(

purple:3:
beni hatırladın mı:26::26:
evlenmişsin,hayırlı olsun canım:16::16::16::16:
evini paylaşsana bizlemutfağın nasıl güzeldir şimdi:12:
tabi bide yatak odan:17::17:
mor mor:16::16:
ben baharat takımını soracaktım sana,bulamıyorum ya ben ondan
züccaciyelere bak demiştin ama yok:31::31:

hatırlamaz mıyımmm:38:Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur:1:
Evet aklımda var bayadır paylaşmak aslında ama bir kaç eksiğim var salona ayna siparişi filan verdim o tamamlansın diye bekliyorum canım.
İnşallah tamamlar tamamlamaz eksiklerimi paylaşacağım.
Evkurlarda,Iks mağazalarında satışı varmış netten baktım şimdi.Tabi nettende siparişini verebilirsin ama mağazalarda tekli alma lüksün oluyor o yüzden önceğin mağazalar olsun.
Bir de arkadaşım ben kullanıyorum ve pek memnun kalmadım mor boyalar minik minik dökülüyor küçük baharatlıkta.Toz gibi duruyor sonra o kesme tahtası benim çöpe gitti. Domates doğruyorsun araya kaçıyor, çıkaramıyorsun. Bende makineye attım kabarık bişi çıktı ortaya:1:hoooop çöpe.:52:
Ekmek sepetim ve büyük baharatlıkta bir sorun yok çok şükür ama aklında bulunsun almak istiyorum diyorsan ona göre alışverişini yap mutlaka

evet canım o ütüyü düşüyosun bende tatlım benım.canım ya bişey sorcam bedne mutfagımı renklı yapıcam ama b i sorunum var ben tost makınenı su ıstıcımı çay makınemı blendrmı boschtan takım altım kırmızı sımdı herseyımı kırmızımı almam laızm :(

Tek kırmızı çok boğabilir diğer eşyalarını kırmızı-beyaz,kırmızı siyah yada 3 ü birlikte kombinleyerek gidebilirsin.Plastiklerini tek renk alırsın sende ama baharatlık vs gibi görünen şeyleri kombinli alırsın.Umarım aldığın herşey içine siner canım.

canım süpürgenden memnunmusun bu arada?:38:

Evet çok memnunum gerçekten dedikleri kadar var ama şöyle bir sorunum var halılarım yeni olduğu için zavallının içi hep tüy doluyor.Aklında bulunsun yinede diğer süpürgelerle mukayese edilemez ama çalıştırmaya üşeniyorum nedense ufak bir el süpürgem var onu kullanması daha kolayıma geliyor.Tavsiyem mutlaka minik bir el süpürgeside alman 2 kişi için biraz büyük sanki.

Back
X