gecikmeli de olsa burda purple'ın çeyizi:)

memnun musunuz pekı ben aldıktan sonra arıstonla ılgılı pek ıc acıcı yorumlar okumadım daha kullanmakta nasıp olmadıqı ıcın sıkıntı yaptım tekrar ıyı gunlerde kullanmanız dılegıyle. :)

Daha 3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı için erken bir zaman sanırım ama bir problem yaşamadım sadece çamaşır makinasını gözümde fazla büyütmüşüm sanırım.Düşündüğüm kadar sessiz değil su alırken onun dışında memnunum.İnşallah hepimiz ağız tadı ile kullanırız.

Daha 3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı için erken bir zaman sanırım ama bir problem yaşamadım sadece çamaşır makinasını gözümde fazla büyütmüşüm sanırım.Düşündüğüm kadar sessiz değil su alırken onun dışında memnunum.İnşallah hepimiz ağız tadı ile kullanırız.

Aminnn inş.. cevap verdiğiniz için ayrıca tesekkür ederim

Son düzenleme:
mobilyalarımız;

yatak odası;
Eki Görüntüle 504443 Eki Görüntüle 504446 Eki Görüntüle 504447 Eki Görüntüle 504448 Eki Görüntüle 504449

Merhaba tatlım:)

eşyalarını çok beğendim bende bu yaz evleneceğim Allah basip ederse.. Yatak odanın modeline bende baktım evgör den ama karar veremedim henüz çok beğeniyorum. Nasıl sen memnun musun yardımcı olursan çok sevinirim. Kullanışlımı benim odamın ölçüleri 3.30x3.30 nasıl olur sence senin odan da küçük görünüyor..şimdiden teşekkürler

Back
X