Çok sağolun inşallah, aslında erken gebelik testi yaptığımda çıkmadığı için kendimi regle hazırlamıştım ama işte geciktikçe kafamın bi yanı olabilir mi diyor maalesef. Her şeyin hayırlısı artık ...Ümitlendirmek istemem ama benim teyzem üç gebelik geçirdi ama çocukları her seferinde kendini ne kanda nede karında göstermedi 2 aylık olunca hep gözükürdü dr lar hayret ederdi geçenlerde burda okudum birisi daha böyle olmuştu çok şaşırıyor du ama bazı kadınlar yaratılıştan böyle oluyor inşallah sende boylesindir sağlıklı bi bebek müjdesi alırsın inşallah
Kiste dönüşmüş olabilir mi ? Benim de öyle oldu bir ay... bir süre çok düzenliydi o ay çok ümitliydim regl 12 gün gecikti ama hiçbir test pozitif değildi. Kadın doğuma gittim çatlayamamıs kist olusmusÇok sağolun inşallah, aslında erken gebelik testi yaptığımda çıkmadığı için kendimi regle hazırlamıştım ama işte geciktikçe kafamın bi yanı olabilir mi diyor maalesef. Her şeyin hayırlısı artık ...
Olabilir belki de yaaKiste dönüşmüş olabilir mi ? Benim de öyle oldu bir ay... bir süre çok düzenliydi o ay çok ümitliydim regl 12 gün gecikti ama hiçbir test pozitif değildi. Kadın doğuma gittim çatlayamamıs kist olusmus
Ne güzel Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza; ben regl oldum sanırım kimyasal gebelikten dolayı hala reglim düzensiz oluyor, henüz 2 ay geçti üstünden. Nasip artık, sabırla bekleyeceğim güzel günleri. Rabbim hayırlı olanı verir inşallah :)Aynı şey bende de oldu canım kanda da test te de belli olmadı 1hafta bekledim hamile olduğumu öğrendim Allah gönlüne göre versin
inşallah hayırlı haberler alırsın canım. bu ay olmasa bi sonraki ay hamile kalırsın inşallah. Ben de regl biteli 1 hafta oldu, ovulasyon testi aldım, bugün yaptım tek çizgi, netten de daha fazla sipariş ettim. Bu ay da bunu deneyeyim bakalım. Yine olmazsa yaza kadar oluruna bırakacağım. Sonra doktora giderim artık... 6 aydır deniyoruz, 3. ayda kimyasal yaşadım. Rabbim her şeyin hayırlısını versin...Bende de herşey normal klomen de kullandım yumurtlamadan 8 gün sonra tahlil yaptırdım bugün adete 6 gün var çıkması lazım dedim. Negatif çıktı. Her ay beklemek çok zor
Canım benimde 13 gün geçti bir hafta önce test negatif cikti kanda. Hala adet olmadım sinirlerim alt üst oldu kafayı yedirtiyor adet olmamakBende de herşey normal klomen de kullandım yumurtlamadan 8 gün sonra tahlil yaptırdım bugün adete 6 gün var çıkması lazım dedim. Negatif çıktı. Her ay beklemek çok zor
Ben üç gün geçti test yaptım negatif çıktı hasta olsun anında. Sen kan testi n zaman yaptınCanım benimde 13 gün geçti bir hafta önce test negatif cikti kanda. Hala adet olmadım sinirlerim alt üst oldu kafayı yedirtiyor adet olmamak
Aynısı bu ay başıma geldiKiste dönüşmüş olabilir mi ? Benim de öyle oldu bir ay... bir süre çok düzenliydi o ay çok ümitliydim regl 12 gün gecikti ama hiçbir test pozitif değildi. Kadın doğuma gittim çatlayamamıs kist olusmus
Canım simdi okudum da cok merak ettim gebelik var mıymış sende?...Kızlar reglim 4 gün geciktiğinde kan test yaptım negatif çıktı. Bugün 5. gün, regl olmayı bekliyorum ama regl olma belirtilerim yok. Aslında erken gebelik testi de yapmıştım battan 4 gün önce o da negatifti sadece biraz üzüldüm ve takmadan regl olmayı bekledim 31 ocakta ama bugün oldu hala regl olmadım. Böyle olup da hamile olan var mı?
Bende kizimda oyle olmuştu 10 15 gun gecikmeden sonra tahlil yaptrdgm halde idrarda da kanda da cikmamisti artik tam umidi kesmisken hamile oldugumu ogrenmistim tam olarak ogrendgmde yaklsk 2 aylik vardi snrmÜmitlendirmek istemem ama benim teyzem üç gebelik geçirdi ama çocukları her seferinde kendini ne kanda nede karında göstermedi 2 aylık olunca hep gözükürdü dr lar hayret ederdi geçenlerde burda okudum birisi daha böyle olmuştu çok şaşırıyor du ama bazı kadınlar yaratılıştan böyle oluyor inşallah sende boylesindir sağlıklı bi bebek müjdesi alırsın inşallah
Yokmuş canım, ama bi sonraki ay hamile kaldım. 10 martta regl olmuştum. Bu konuyu açtıktan bir iki gün sonra yani. Sonra 7 Nisanda regkden 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu .Canım simdi okudum da cok merak ettim gebelik var mıymış sende?...
Hayırlı olsun o zmn cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinYokmuş canım, ama bi sonraki ay hamile kaldım. 10 martta regl olmuştum. Bu konuyu açtıktan bir iki gün sonra yani. Sonra 7 Nisanda regkden 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu .
Çok sağol canım Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şu mübarek günler hatrına sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah Rabbim sizlere de.Hayırlı olsun o zmn cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Amin cnm aminÇok sağol canım Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şu mübarek günler hatrına sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah Rabbim sizlere de.