- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 26
-
- Konu Sahibi ruyamsi9288
Korumasız diyosunuz ama içe boşalma olmadı diyosunuz yine korunmuş oluyorsunuzMerhaba arkadaşlar benim adetim çok düzenlidir 27-28 günde bir gelir çok nadiren aksamalar olur. Normalde korunuyorduk fakat bu sefer şeytana uyduk adetimin 8. Günü eşimle korunmasız ilişkiye girdik içe boşalma yaşanmadı. Yumurtlama tarihim adetim düzenli olduğundan dolayı 13-14. Gün. Adetimin gecikmesinin 2.günü olacak göğüslerim ağrıyor ve kasıklarım çok nadiren ağrıyor. Yarın test yapmayı düşünüyorum fakat çok korkuyorum bu kadar düzenli olan adet neden gecikir ve ortalama 5-6 gün varken yumurtlama tarihime döllemesi mümkün olabilir mi?
Zevk suyuyla hamile kalan arkadaşlarım varKorumasız diyosunuz ama içe boşalma olmadı diyosunuz yine korunmuş oluyorsunuz
Maalesef ki benim 2 ilişkim oldu korunmasız biliyorum çok riskli ama. Bugün test yaptım 2side negatif bir diğeri beklediğim adet tarihimin 4 gün öncesinde yaşanmış bir ilişkiydi ne de olsa yakın korunmaya gerek yok demiştik. 6 gün oldu o ilişkinin üstünden o şüpheli durumda şu an, adete yakın gebelik olma ihtimali var mı?Gecikme ya gebeliktir ya hormonal sorun yada Miyom /Kist başka sebebi olamaz zaten , ama gebelikse kendini belli eder 10 güne kadar adet gecikmesi normal sayılıyor .. Adet düzeninizi bozacak herhangi bir ilaç içmediyseniz endişe etmeyin mesela antibiotik filan yada korunma hapları gibi hormon içeren ilaçlar vs.. hayırlısı olsun hakkında stressde bir faktör yani kafaya takmaktanda olabilir
Yani ihtimal olabilir tabi ki.. adet gününde pozitif görende var gebelik 15 günde anca çıkıyor idrarda çıkmayıp kanda bile çıkıyor. İlişkinin üzerinden 6 gün geçmiş 6-7 gün en az daha beklemen lazım test için şuan çok erkenMaalesef ki benim 2 ilişkim oldu korunmasız biliyorum çok riskli ama. Bugün test yaptım 2side negatif bir diğeri beklediğim adet tarihimin 4 gün öncesinde yaşanmış bir ilişkiydi ne de olsa yakın korunmaya gerek yok demiştik. 6 gün oldu o ilişkinin üstünden o şüpheli durumda şu an, adete yakın gebelik olma ihtimali var mı?
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır. Siz evli değilmisiniz sorması ayıp? Bukadar telaş etmeyin gebelik varsa hayırlısı olsun hakkınızda ..Bu arada hafif adet olacakmışım gibi olan kasık ağrımdan ve göğüs ağrım dışında bir belirtim bulunmuyor
Kariyerimin en güzel dönemindeyim şu an bebek istemiyorum lütfen kınamayınAdet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır. Siz evli değilmisiniz sorması ayıp? Bukadar telaş etmeyin gebelik varsa hayırlısı olsun hakkınızda ..
Oda çok istisnai bir durum amaa öyle kolay olsaydı keşke çoğu kadın hemen hamile kalırdı. Ha kalan arkadaşlarınız var yanlış anlamayın ama dediğim gibi istisnaZevk suyuyla hamile kalan arkadaşlarım var
Yok estafurullah herkes bebek planını nezaman yapacağını kendi bilir zaten asla öyle bir niyetim yoktu sadece ben gebe kalmaya çalışanlardan biriyim ve bu hamile kalma olayı çoğu kadınlarda çok uğraştırıyor hiç kolay değilmiş onu anladım ve evliliğmin başında hamilelik düşünmediğim için kapı kapı doktor geziyorum.. erken olsun geç olmasın inan çok zor.. eğer gerçekten gebelik varsa kariyerde yaparsın bebekte hiç kafana takmaKariyerimin en güzel dönemindeyim şu an bebek istemiyorum lütfen kınamayın
Fotoğrafçılıkla uğraşıyorum :) İşe engel olur mu orası düşündürtüyor çünkü biraz koşuşturmalı bir iş bizimkisi. Düğün sezonuda yaklaştıYok estafurullah herkes bebek planını nezaman yapacağını kendi bilir zaten asla öyle bir niyetim yoktu sadece ben gebe kalmaya çalışanlardan biriyim ve bu hamile kalma olayı çoğu kadınlarda çok uğraştırıyor hiç kolay değilmiş onu anladım ve evliliğmin başında hamilelik düşünmediğim için kapı kapı doktor geziyorum.. erken olsun geç olmasın inan çok zor.. eğer gerçekten gebelik varsa kariyerde yaparsın bebekte hiç kafana takmane iş yapıyosun sormamda sakınca yoksa?
Çok güzel meslekmiş bence kafana takma sende, gebelik olursa mecburen dikkatli çalışırsın dinlene dinleneFotoğrafçılıkla uğraşıyorum :) İşe engel olur mu orası düşündürtüyor çünkü biraz koşuşturmalı bir iş bizimkisi. Düğün sezonuda yaklaştıDoğum, düğün, moda, katalog fotoğrafçılığı yapıyorum
Çok teşekkür ederim. Allah size de nasip etsin inşallah
Hayır henüz regl olmadım hatta göğüslerimin ağrısı bile azaldı. Affınıza sığınarak söylüyorum akıntımda şaşırttı bir sulu bir beyaz krem gibi bekliyorum bakalımAmin naptınız? Varmı gelişme
Anladım canım adetin geçti mi ki ? hayırlısı neyse o olsun inşallahHayır henüz regl olmadım hatta göğüslerimin ağrısı bile azaldı. Affınıza sığınarak söylüyorum akıntımda şaşırttı bir sulu bir beyaz krem gibi bekliyorum bakalım
Adet oldum canım bu sabahAnladım canım adetin geçti mi ki ? hayırlısı neyse o olsun inşallah