• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GECİKME SORUNU

Pamukseker123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
94
66
8
Kızlar Merhaba ilk kez yazıyorum normalde hep takip ettiğim bir forum sitesi . Aşırı düzensiz regl oluyorum yoğun ağrılı diyebilirim En son nisan ayında Istanbulda adet gördüm bugün Haziranin 13u Bursadayim hala adet olamadim. Dün gece aşırı terleme migde bulantısı şiddetli baş agrisiyla hastaneye gittim benden sadece kan aldılar ve sonunda iğne yapıp taburcu ettiler suan ağrıyı dindirmeye yönelik tedavi edebiliriz dedi doktorbey yine de bilinclendirelim gebe değilsin BetaHCG 1,9 < 8.0 MIU /ML yazıyor kağıtta o bölumun fotosunu atabilirim atiliyorsa eger .Deneyiminiz nedir tekrar kan tahlili veya idrar tahlili gerekir mi ?

En kısa zamanda kadın doğuma gözük. Benim polistik over olduğum için arada olur. Ama ağrı falan diyosun kist de olabilir. İhmal etme.

Daha önceden gitmiştim evet kist olduğunu söylediler ama sakıncalı olmadığını söyledi doktor adet döneminde tekrar gitmemi istedi tekrar muayene olduğumda görmediğini adet yoluyla attığımi söyledi ürolojiye yonlendirmislerdi hatta tatmin olmamıştım sonuçlardan yumurtalarimda her hangi bi sorun yok gibi konuşma yaptı doktor . Devlet Hastanesi olduğu için mi bilemedim ama tekrar gitmekte yarar var sanırım :/

Daha önceden gitmiştim evet kist olduğunu söylediler ama sakıncalı olmadığını söyledi doktor adet döneminde tekrar gitmemi istedi tekrar muayene olduğumda görmediğini adet yoluyla attığımi söyledi ürolojiye yonlendirmislerdi hatta tatmin olmamıştım sonuçlardan yumurtalarimda her hangi bi sorun yok gibi konuşma yaptı doktor . Devlet Hastanesi olduğu için mi bilemedim ama tekrar gitmekte yarar var sanırım :/
Evet bazı kistler tekrarlayabiliyo da. İmkanın varsa özel de iyi bi doktora görün. Devlet hastanesi doktorlar iyi olsa bile çok kalabalık olduğu için tek bi hastaya çok az bi süreyle ilgileniyolar onda da bişey anlamıyosun neyin var neyin yok.

canım beta hcg hamilelik testidir ama yumurtalıklarda ya da rahimde bi sorun olduğunda da yükselir senin değerin düşük ne hamilelik ne de üreme sisteminde bi sıkıntıya işaret etmiyo. büyük ihtimalle kaynak başka bişey. eğer halaa doktora gitmediysen sonuçlarını mesaj olarak atabilirsen yol gösterebilirim. laborantım.

canım beta hcg hamilelik testidir ama yumurtalıklarda ya da rahimde bi sorun olduğunda da yükselir senin değerin düşük ne hamilelik ne de üreme sisteminde bi sıkıntıya işaret etmiyo. büyük ihtimalle kaynak başka bişey. eğer halaa doktora gitmediysen sonuçlarını mesaj olarak atabilirsen yol gösterebilirim. laborantım.
Suan sadece kan tahlil sonuclari kagidim var . Henüz gitmedim islerimden dolayi . Merak ettiğim sağlık konuları ile ilgili rahatsız edebilir miyim sizi sakıncası yoksa

Kızlar merhaba her ay düzensiz uzun aralıklarla adet oluyorum en son martın 26 sında oldum. Hamile olmaktan korkuyorum bazı sebeplerden dolayı hastaneye gidemiyorum. Evde üç kez test yaptım hepsinin sonucu negatif. Testlerin üçünün de bozuk olma ihtimali var mıdır sizce acil cevap lütfennn

Kızlar merhaba her ay düzensiz uzun aralıklarla adet oluyorum en son martın 26 sında oldum. Hamile olmaktan korkuyorum bazı sebeplerden dolayı hastaneye gidemiyorum. Evde üç kez test yaptım hepsinin sonucu negatif. Testlerin üçünün de bozuk olma ihtimali var mıdır sizce acil cevap lütfennn
o testler çok büyük oranda doğru sonuç verir. 26 marttan beri adet olmadıysanız kesin pozitif çıkardı. Adet gecikmenizin sebebi başka bir şey.

Back