- 13 Haziran 2019
- 6
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi Bikasimcicegi
Henüz çok yeni olduğu için olabilir kan testi verin olmazsaSelam kızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde 5-10 dk bi sürede ikinci silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı
Eki Görüntüle 3156543
Geç döllenme oluyor bende önceki gebeliğimde öyle olmuştuHenüz çok yeni olduğu için olabilir kan testi verin olmazsa
Bence sabah ilk idrarla tekrarlayın bu saatte yaptıysanız o yüzden de silik çıkmıştır umarım hayırlı haberler alırsınızİnşallah vardır canım ya
Yok canım öğlene doğru yapmıştım yeni değil o zaman çekmiştim bu fotoyu inşallah vardır aminBence sabah ilk idrarla tekrarlayın bu saatte yaptıysanız o yüzden de silik çıkmıştır umarım hayırlı haberler alırsınız
Benim 1 gün varken bu şekilde çıkmıştıSelam kızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde 5-10 dk bi sürede ikinci silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı
Eki Görüntüle 3156543
Sonuç nedir acana kan testi verdiniz miSelam kızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde 5-10 dk bi sürede ikinci silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı
Eki Görüntüle 3156543
Geç döllenme olduysa ne zaman test ypilmaliGeç döllenme oluyor bende önceki gebeliğimde öyle olmuştu