Gecikme oldu

Merhabalar surekli bu sitedeyim 6aydir bebek istiyoruz. ve bu aylar icerisinde 28 gunluk periyodumda gununde tik regl olduyordum bugun 32. gunumdeyim yani 4 gun gecikmis durumda 2 tane farkli idrar testi yaptim sonuc negatif. kan tahlili icin saglik ocagina gittim tam sonuc icin 10 gun bekletiyoruz pazartesi gitmemi onerdi.akintim ve uyku halim var ? kafam cok karisti hep hamile oldugumu hissettim hala da umidim var. insallah bakalim.
Rabbim gönlünüze göre versin inş.Ben hem kan testi hemde idrar testi yaptım ikiside negatif çıktı.doktor bi hafta içinde adet olmazsan tekrar gelip test yaptır dedi.Hala hasta olmadım.Karnım bir haftadan beri ağrıyo belim ağrıyor fakat akıntım hiç yok ilk defa böyle oluyorum bir türlü anlam veremedim.

dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı çok mutlu oldum ama doktorum adet olmazsan bir hafta sonra testi yenile dedi.Adet olacağıma dair bir sinyalda yok vücudumda :KK43: Kan testi kesin sonuç vermez mi hamile olsam belli olurdu herhalde dimi
şimdiki sonuçların için tamam da işte bu arada hamile isen eğer haftaya değerlerinde artış olacaktır tekrarlamakta fayda var

Back