Gecikme oldu

Canimmannemherseyimm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
41
11
8
Merhaba Hanımlar
Bir buçuk aylık evliyim.Korunduğum halde adetimde dört gün gecikme oldu.2 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatif.İçim biraz rahatladı ama 4, gün olmasına rağmen hala adet olmadım.Canım çok sıkkın daha yeni evliyiz korunduğum halde hamile kalmış olabilir miyim :(((

Not:Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inş.

Tam anlamı ile korunmamışda olabilirsin,
Ya da tamamen stresten felan olan bir geçikmedir bunu bilemeyiz ki...
Kan testi yaptır tam sonuç al ....

Günaydın.
Burada korunup da gebe kalan çok var.
Benim de reglim hep düzensizdir.
Beklemekten başka çare yok.

E birdaha al test birdaha bak ya da git kan testi yaptir ama yeni evliliklerde opur boyle seyler diye dusunuyorum sonucta fizyoloji degisiyor.

Merhaba Hanımlar
Bir buçuk aylık evliyim.Korunduğum halde adetimde dört gün gecikme oldu.2 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatif.İçim biraz rahatladı ama 4, gün olmasına rağmen hala adet olmadım.Canım çok sıkkın daha yeni evliyiz korunduğum halde hamile kalmış olabilir miyim :KK43:((

Korunurken de hamile kalınıyor tabi sağlık ocağında kan testi yaptırın kesin sonuç verir ama mevsimsel olarak da olabilir yada miyom,kist gibi rahatsızlıklarınız varsa oda düzeni bozar,tiroid gibi rahatsızlığınız var ise oda adet düzensizliği yapabilir en iyisi bir test yaptırmak.

Merhaba Hanımlar
Bir buçuk aylık evliyim.Korunduğum halde adetimde dört gün gecikme oldu.2 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatif.İçim biraz rahatladı ama 4, gün olmasına rağmen hala adet olmadım.Canım çok sıkkın daha yeni evliyiz korunduğum halde hamile kalmış olabilir miyim :KK43:((

en mantıklısı kan testi yaptırmak ben de test yapmıştım negatif çıktı oh demiştim aradan bi hafta geçti bir de baktım hamileyim..rabbim gönlüne göre versin inşallah

Merhaba Hanımlar

Ben üç aydın evliyim,benim de evlendikten beri sizin gibi sorunum var,geçer diyorlar :)

Ne şekilde korundunuz ona bağlı geri çekilme ise olabilir.Fakat diğer türlüyse stresten yeni olduğu içindir

en mantıklısı kan testi yaptırmak ben de test yapmıştım negatif çıktı oh demiştim aradan bi hafta geçti bir de baktım hamileyim..rabbim gönlüne göre versin inşallah
dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı çok mutlu oldum ama doktorum adet olmazsan bir hafta sonra testi yenile dedi.Adet olacağıma dair bir sinyalda yok vücudumda :( Kan testi kesin sonuç vermez mi hamile olsam belli olurdu herhalde dimi

hiç stres yapma nasip neyse o olur ben iki sene düşünmüyorum diyordum rabbim iki tane birden verdi :KK53: hakkında hayırlısı olsun inşallah
dün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı çok mutlu oldum ama doktorum adet olmazsan bir hafta sonra testi yenile dedi.Adet olacağıma dair bir sinyalda yok vücudumda :KK43: Kan testi kesin sonuç vermez mi hamile olsam belli olurdu herhalde dimi

Merhabalar surekli bu sitedeyim 6aydir bebek istiyoruz. ve bu aylar icerisinde 28 gunluk periyodumda gununde tik regl olduyordum bugun 32. gunumdeyim yani 4 gun gecikmis durumda 2 tane farkli idrar testi yaptim sonuc negatif. kan tahlili icin saglik ocagina gittim tam sonuc icin 10 gun bekletiyoruz pazartesi gitmemi onerdi.akintim ve uyku halim var ? kafam cok karisti hep hamile oldugumu hissettim hala da umidim var. insallah bakalim.

Back