Merhaba hanımlar, kafam baya karışık tecrübelerinize ihtiyacım var, en son reglim 24 ocakta başlayıp, 29 ocakta bitti, normalde de adetim düzenli değildir, ama her ay birkaç gün erken ya da geç regl olurum, ama Şubat ayında olmadım, kasıkta batmalar, göğüs hassasiyeti gibi şeyler yaşayınca evde test yaptım , normalde göğüslerimde hiç bir zaman bu kadar ağrı hissetmemiştim ilk oldu benim için ve şeffaf akıntımda oldu 1 hafta kadar sürdü şüphelenip test yaptım ikinci çizgi çok silikti, belirgin olmadığı için umutlanmak istemedim, iki gün sonra sabah tekrar test yaptım bu sefer o silik çizgi de yoktu negatifti, hâlâ adet olmadığım için 2 gün sonra kanda baktırmak istedim, ama bhcg 2,0dan küçük çıktı, kan vereli 5 gün oldu, ama hâlâ bir şey yok , sizce geç döllenme gibi bir ihtimal var mıdır, ya da kist oluşmuş olabilir mi , ona göre kadın doğumdan randevu alacağım
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gecikme mi, gebelik mi, kist mi?
- Konu Sahibi Fatma RV
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bhcg #geçdöllenme gebelik