• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geciken adety ve pembe akıntı... lütfen yardım edin

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kızlar nası moralim bozuk nası gerginim anlatamam. uzun yıllardır pkoluyum. adetimin aylarca gelmediği olurdu ona alışmıştım zaten. sürekli doğum kontrol haplarıyla düzenliyordum. hapı bırakalı yaklaşık 6 ay oldu, 40 45 gün arayla ancak mutlaka her ay adet olmaya başladım. (5 6 ay adet olmayıp farlutal ile oluyodum da genelde) bu ay bir enfeksiyon ve mantar sıkıntısı yaşadım flozele diye bir hap, trovakort ve zalain verdi doktorum kullandım sıkıntılarım geçti. şu an tam adet olmam gereken günlerdeyim 45 gün felan oldu son adetimden bu yana. ancak 3 4 gündür pembe bir akıntı, kanla karışık geliyor, inanılmaz bir kasık ağrısı yaşıyorum, fakat adet yok!

karnım davul gibi şiş, ve psikolojim bozulmuş durumda. bekarım ve aktif bir cinsel hayatım yok, eğer klozet ve banyodan hamile kalma yalanı gerçek değilse ve ya ben meryem ana değilsem hamile kalma ihtimalim yok, ancak siteden yada internetten büttün araştırmalarım yerleşme kanamasını çıkartı karşıma inanın psikolojim alt üst olmuş durumda.

fikri bilgisi ve bu tür dfurumları yaşayan varmı aranızda? adet öncesi bu kanla karışık akıntı adetimin geleceğinin habercisimidir? 3 4 gün sürdü ve daha ne kadar sürebilir hiç fikrim yok.

şaka mısınız? fake misiniz? nedir yani:53::53:
bekar biri nasıl hamile olabilir

kaç yaşındasınız acaba?:53:
ya da ''aktif cinsel hayat'' ne demek?

Aktif cinsel hayatınız yoksa nasıl hamile kalabilirsiniz?
Klozette spermler canlı bir şekilde sizi bekleyemez, ayrıca onların rahminize koşturacak bacakları yok rahat olun.

Hemcinslerimin -en azından- kadın anatomisini bilmemesi, böyle traji-komik sorular sorması beni çok sinirlendiriyor.

Son düzenleme:
Yaşın kaç bilmiyorum fakat internetten araştırma yapıp bilgilenebilirsin gebelik konusunda.
Zira tahminlerin üzerinden hamile kalma olasılığın yok arkadaşım.
Tekrar bir doktorunla görüş istersen :kkk:

herkes aynı şeyden bahsetmiş... ben hamile miyim diye sormadım ki? bu tür adet yaşayan varmı aranızca çok psikolojim bozuldu benim bu duruma diye sordum.

herkes pembe akıntıyı üstüne görme olarak düşündüğü için, bekarım ve cinsel hayatım yok, klozetten hamile kalınamayacağına göre öyle bi ihtimal yok diye dedim. sağolun yardımlarınız için....

herkes aynı şeyden bahsetmiş... ben hamile miyim diye sormadım ki? bu tür adet yaşayan varmı aranızca çok psikolojim bozuldu benim bu duruma diye sordum.

herkes pembe akıntıyı üstüne görme olarak düşündüğü için, bekarım ve cinsel hayatım yok, klozetten hamile kalınamayacağına göre öyle bi ihtimal yok diye dedim. sağolun yardımlarınız için....

neden bukadar ustune gıdılmıs anlamadım burası bırbırımızden bılgı alma destek olma yerı ısteyen yazar ıstemeyen yazmaz ama konuyu buyutme derdınde degılım kırmızı gitarcım evet nette arastırdıgında hep yerlesme kanamsı cıkıo bende yasadım bılıorum benımde 3 gun suren pembe-kırmızı akıntı sonrası adetım baslıodu 3 ay aynı olunca dr gıttım ve prolaktın hormonumn cok yukseldııgnı ögrendım suan ılac kullanıorum hormonal bozukluk sebep olabılıyor yanı bence bı dr gıdıp adetın 2.-3. gunu hormon tahlılı yaptırabılrsın kafanda rahatlar

Back