Merhaba arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum. 2buçuk yıldır evliyim. 2-3 aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz. Ama sadece bu ay düzenli yani gün aşırı ilişkimiz oldu gebelik için beklenen adet gününe kadar böyle devam etti. 14 gündür adet olamıyorum bugün 15.günüm. Yine gün aşırı olmasa da ilişkilerimiz devam etti. Dün sabah test yaptım fakat sonuç negatif. Bugün kan testi verdim ama daha sonuçları çıkmadı. Ara ara kasık ağrısı yaşıyorum. Belimde de çok ağrı var. Adet günümden itibaren bir hafta su gibi akıntılarım oldu. Şimdi de beyaz akıntılarım var. İdrarım biraz koyulaştı. Son bir haftadır sadece göğüs uçlarımda çok ama çok acı var. Birkaç gün öncesine kadar sütyensiz duramıyodum. Sütyen takmaya başladım ama eğilip kalkarken uçların sütyene sürtmesi bile çok canımo yakıyodu. Eşime sarılamıyodum bile. Birkaç gündür daha hafifledi ama geçmedi. Bugün sol göğüs ucumda yapışkanlık hissettim. Göğüs ucum sütyene yapışmıştı hafif. Üşüdüğümde hapşırdığımda göğüs uçlarımda değişik bir şey hissediyorum. Ne olduğunu anlamıyorum. İlk defa böyle şeyler yaşıyorum. Yaşayan, bilen arkadaşlardan düşüncelerini bekliyorum.