- 5 Mart 2025
- 10
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi gidelimburalardann
-
Birdaha yapsana testoruç tutuyorum biraz da o yüzden merakla bekliyorum açıkçası
kaset mi yapsam yine yoksa erken gebelik testi miBirdaha yapsana test
Hangisi varsa elindekaset mi yapsam yine yoksa erken gebelik testi mi
Stres yapıyoruz ondan regl sökülemiyor. Kendini rahat bırakTest yaptım yine negatif ve çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm adet mi oluyorum bilmiyorum çok fena sancım ve bel ağrım var
Bence de . Sanırım sen de olmuyorsun oldun mu?Stres yapıyoruz ondan regl sökülemiyor. Kendini rahat bırak
Hayır henüz olmadım biraz daha bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğimBence de . Sanırım sen de olmuyorsun oldun mu?
Hakkımızda hayırlı olsun sağlığımız iyi olsun daHayır henüz olmadım biraz daha bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim
İnşallah. Kafayı sıyırmazsak iyiHakkımızda hayırlı olsun sağlığımız iyi olsun da
Adetin sokulmeye başlamıştır yarına kırmızıya dönerTest yaptım yine negatif ve çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm adet mi oluyorum bilmiyorum çok fena sancım ve bel ağrım var
Benimde 2 aydır. Bu şekilde açık kahve leke geliyor silince sonradan kırmızıya dönüyor daha vakti zamanı var demek hayırlısı olsnHakkımızda hayırlı olsun sağlığımız iyi olsun da
Aynen olsaydı şimdiye çıkardı bence 2 test yaptım ikisi de negatif artık bi şey çıkacağını sanmıyorumAdetin sokulmeye başlamıştır yarına kırmızıya döner
Bilemem ama bence sokulmeye baslamis kırmızıya dönmezse Dr gidersin ama döner sabaha gibi geliyor bende öle oluyor çünküAynen olsaydı şimdiye çıkardı bence 2 test yaptım ikisi de negatif artık bi şey çıkacağını sanmıyorum
Olmayınca insan artık kendi sağlığından şüphe edip daha çok stres yaptırıyorBenimde 2 aydır. Bu şekilde açık kahve leke geliyor silince sonradan kırmızıya dönüyor daha vakti zamanı var demek hayırlısı olsn
Sağlıklı olup gebe kalamayanda var bu rabbimin bileceği iş vardir bir vakti zamanı pcosum ben doğal yolla kaldım ama düşük yaptım en azından hamile kalabildigime sevindim tabi çok isteyip ben hamile kalamam pcos var diyip bunu kaybedince dünyam basima yıkıldı ama güzel bir yani hamile kalabiliuor olmamOlmayınca insan artık kendi sağlığından şüphe edip daha çok stres yaptırıyor
Allah büyüktür isteyene nasip etsin inşallah, sağlık her şeyden önemliSağlıklı olup gebe kalamayanda var bu rabbimin bileceği iş vardir bir vakti zamanı pcosum ben doğal yolla kaldım ama düşük yaptım en azından hamile kalabildigime sevindim tabi çok isteyip ben hamile kalamam pcos var diyip bunu kaybedince dünyam basima yıkıldı ama güzel bir yani hamile kalabiliuor olmam
Öyle hayırlısı böyleymiş dedim bende benim yumurtlama 14cu gunu daha regl olmadım kasık ağrılarım var meme hasasiyetim uçları şişti bugün ateş basmalarim oldu enerjim yok sanki basım dönüyor gibi bir his 2 kez midem bulandi sonra geçti bilmiyorum testler çizgi varla yok arası hiç bu kadar yaşamamıştım ilk gebeliğim de anlamıyorum sanki adet sokulecek ağrı girio çıkıyor devamlili yok belki benimkide sokulur sabaha bilmiyorumAllah büyüktür isteyene nasip etsin inşallah, sağlık her şeyden önemli
Gelmediği sürece umut vardır :) benim beklediğim bir şey değil yani olursa sürpriz olurdu ama belli ki siz istiyorsunuz inşallah gönlünüzden geçen olur bu mübarek günlerdeÖyle hayırlısı böyleymiş dedim bende benim yumurtlama 14cu gunu daha regl olmadım kasık ağrılarım var meme hasasiyetim uçları şişti bugün ateş basmalarim oldu enerjim yok sanki basım dönüyor gibi bir his 2 kez midem bulandi sonra geçti bilmiyorum testler çizgi varla yok arası hiç bu kadar yaşamamıştım ilk gebeliğim de anlamıyorum sanki adet sokulecek ağrı girio çıkıyor devamlili yok belki benimkide sokulur sabaha bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?