geciken adet ve negatif çıkan test

gidelimburalardann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
10
0
1
28
merhabalar 28 şubatta adet olmam gerekirken hala adet olmadım. 3 martta kaset test yaptım çok net negatif çıktı. adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum fakat akıntı gelmiş oluyor. 2 gündür çok kötü adet sancım var adet sökülecekmiş gibi hissediyorum ama daha önce hiç bu kadar adetim gecikmemişti. Sizce hamile miyim negatifi gördükten sonra test yapasım gelmedi daha. aynı durumu yaşayıp hamile kalan ya da başka bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Olmayınca insan artık kendi sağlığından şüphe edip daha çok stres yaptırıyor
Sağlıklı olup gebe kalamayanda var bu rabbimin bileceği iş vardir bir vakti zamanı pcosum ben doğal yolla kaldım ama düşük yaptım en azından hamile kalabildigime sevindim tabi çok isteyip ben hamile kalamam pcos var diyip bunu kaybedince dünyam basima yıkıldı ama güzel bir yani hamile kalabiliuor olmam

Allah büyüktür isteyene nasip etsin inşallah, sağlık her şeyden önemli

Allah büyüktür isteyene nasip etsin inşallah, sağlık her şeyden önemli
Öyle hayırlısı böyleymiş dedim bende benim yumurtlama 14cu gunu daha regl olmadım kasık ağrılarım var meme hasasiyetim uçları şişti bugün ateş basmalarim oldu enerjim yok sanki basım dönüyor gibi bir his 2 kez midem bulandi sonra geçti bilmiyorum testler çizgi varla yok arası hiç bu kadar yaşamamıştım ilk gebeliğim de anlamıyorum sanki adet sokulecek ağrı girio çıkıyor devamlili yok belki benimkide sokulur sabaha bilmiyorum

Gelmediği sürece umut vardır :) benim beklediğim bir şey değil yani olursa sürpriz olurdu ama belli ki siz istiyorsunuz inşallah gönlünüzden geçen olur bu mübarek günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…