• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken adet negatif test

• Konu Sahibi Konu Sahibi sofigo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sofigo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2025
3
1
1
35
Selamlar,
Eylül ayında düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu, Ekim ayında ilk adetimi gördüm ve doktorumun yönlendirmesi ile korunmayı bıraktık. Bu ay adetim 5 gün gecikti bugün gün içinde lekelenmem oldu ancak idrar testim negatif. Düşük sonrası her ay aldığım negatif sonuçlar artık psikolojimi bozdu bir umut diyorum ki acaba geç döllenme olmuş olabilir mi? Yoksa yine kendimi mi kandırıyorum? Kan testi versem daha doğru sonuç alır mıyım?

Canım benimde adetim 3 gün gecikti idrar testim negatif çıktı ama bir kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. Eğer normalde düzenli adet döngün varsa gecikmesi hamilelik işareti olabilir kan versen daha iyi olur emin olursun

Canım benimde adetim 3 gün gecikti idrar testim negatif çıktı ama bir kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. Eğer normalde düzenli adet döngün varsa gecikmesi hamilelik işareti olabilir kan versen daha iyi olur emin olursun
İnanılmaz düzenli bir adet döngüm var aslında umarım güzel haberler alırız. İnsan gerçekten heveslenmek istemiyor

Back