- 4 Mart 2024
- 64
- 43
- 8
- 25
- Konu Sahibi turuncukutu1
Arkadaşlar merhaba, 2024 Ekim ayında olumsuz tüp bebek denemesi olduk. O zmana kadar adetim hep 23- 25 günde bir olurdu. Olumsuz tedaviden sonra 26-27-28 şeklinde oldu.o yüzden kesin bat tarihimi bilmiyorum. Fakat son adet tarihim 1 şubat. Yani benim en geç 2 3 gün önce adet olmam gerekiyordu. Olmadım. Eşimde varikosel kaynaklı morfoloji 1, bende ise düşük amh tanısı var. Belirtilere gelecek olursak son adetimden itibaren 14. Gün sol yumurtalık ağrısı yaşadım. Tatlımsı ama rahatsız eden bı his. 3 gün sürdü. Daha sonra adetim gecikince de regl ağrıları kadar olmasa da karın ağrısı oldu. Akıntım ilk başta su gibiydi daha sonra kremsi beyaz kokusuz hı hal aldı. Goguslerimde herhangi bir belirti yok. Nirmlade adetime 10 gün kala başlardı ağrımaya ama bu sefer hiç ağrı yok. Dayanamadım gün artimed erken gebelik testi yaptım hayalet gibi bı çizgi çıktı. Bugün de aynsi testten yaptım düne göre biraz daha belirgindi sanki. Böyle bı durum yaşayan var mı? Hamile miyim sizce lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Kan testi vermek istiyorum ama sonucundan korkuyorum. Soldaki dün yaptığım sağdaki bugün yaptığım test