• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken adet ama hcg negatif :(

quazza

Bir Sen Bir Ben Birde Bebek :D
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
404
309
123
Merhaba kızlar ben bir pkoluyum 6senedir bu illetle uğraşıyorum ve ilaç içmeden hiç adet göremiyorum en son 24 ocakta adet gördüm ve gebelik şüphesi olduğu için primolut icmedim bekledim testte negatif çıktıktan sonra ilaç kullandim 5 gün ama 15 gün olmasına rağmen adet olmadim sonra yine 5 gün ilaç içtim ve 2 gün oldu biteli hala bisey yok biraz bekleyeyim hemen duzenim bozuluyor ama hicboyle olmamıştı ilaç icitigimde mutlaka olurdum artık doktora gitmeyi düşünüyorum ama çok sıkıntım var 2 ay oldu neredeyse adet olmayali biliyorum ki kistler çoğaldı yine böyle nasıl gebe kalırım bilmiyorum

canım öncelikle çok gecmiş olsun sitres yaptığın için atedinde gecikme olmuş ola bilir bnde bikoluyum bende 6 gün gecikmem var kanda da idrarda dıkmadı hakımızda hayırlısı olur inşallah

Inşallah cnm tabiki hakkımızda hayırlısı ama ilaç ictigim halde gelmemesi canımı çok sıkıyor tabiki vucut normal calismadiginda duygularda çok degisken oluyo çok zor

Inşallah cnm tabiki hakkımızda hayırlısı ama ilaç ictigim halde gelmemesi canımı çok sıkıyor tabiki vucut normal calismadiginda duygularda çok degisken oluyo çok zor

cnm bende pkoluyum ama adetlerim düzenliydi şu arlar bozulmuştu en son 24 ocakta adet oldum 24 subatta adet olmam gerekiyodu olmadım 26 subatta dr gittim gebelik yok dedi tarlusal verdi ilaçı içtim bitti 10 gün oldu olmadım bugün test yaptım hamileyimmmm yarın dr gitcem bakalım korkuyorum ama bişey olurmu diye buda testim $2014-03-18 14.13.21.jpg

Inşallah bisey yoktur allah koruyor öyle zamanlarda gerçekten benim arkadaşım dişçiye gitti bilmeden bebeği çok sağlıklı

Cnm senin baska belirti varmiydi bende kasık agrisindan baska bisey yok çünkü

Merhaba kızlar ben bir pkoluyum 6senedir bu illetle uğraşıyorum ve ilaç içmeden hiç adet göremiyorum en son 24 ocakta adet gördüm ve gebelik şüphesi olduğu için primolut icmedim bekledim testte negatif çıktıktan sonra ilaç kullandim 5 gün ama 15 gün olmasına rağmen adet olmadim sonra yine 5 gün ilaç içtim ve 2 gün oldu biteli hala bisey yok biraz bekleyeyim hemen duzenim bozuluyor ama hicboyle olmamıştı ilaç icitigimde mutlaka olurdum artık doktora gitmeyi düşünüyorum ama çok sıkıntım var 2 ay oldu neredeyse adet olmayali biliyorum ki kistler çoğaldı yine böyle nasıl gebe kalırım bilmiyorum

bende de pko var.. + prolaktin (süt hormonu) devamlı yükseliyordu.. Fazla kiloda var (zaten pko buna bağlı daha çok) ve 2 defa düşük yaşadım 2 sene içinde.. İlk düşükten beride (tam 1.5 seneyi geçti) her ay istisnasız söktürücü kullanıp hastalanıyordum.. Kesinlikle kendiliğinden olmuyor hep gecikiyor bende her ay doktora gidiyordum.. Her ay idrar testi,kan testi,kontroller.. Ama veren Allah veriyor şimdi 3.hamileliğimi yaşıyorum ve şükürki iyi gidiyor bu kez..

Yani canım sen elinden geleni yap hamile olmak için gerisini Allah'a bırak,dua et.. Dilerim ilk hayırlı zamanda olsun..

cnm bende pkoluyum ama adetlerim düzenliydi şu arlar bozulmuştu en son 24 ocakta adet oldum 24 subatta adet olmam gerekiyodu olmadım 26 subatta dr gittim gebelik yok dedi tarlusal verdi ilaçı içtim bitti 10 gün oldu olmadım bugün test yaptım hamileyimmmm yarın dr gitcem bakalım korkuyorum ama bişey olurmu diye buda testimEki Görüntüle 1028722

hayırlı olur inş ve sağlıklı sorunsuz ilerler arkadaşım görünce cvp yazayim dedim,merak etme söktürücü kullanmış olman kötü bi etki yaratmaz :34: ilk fırsatta doktora git bakılsın ultrasonda,bariz net 2.çizgi

Inşallah cnm ben umutluyum zatende ilk kez başıma geliyor ilaç içtiğim halde olmamak o yüzden sıkıntıliyim ınş olurumda bi duzene girer vücudum kilo alıyorum böyle olunca

bende de pko var.. + prolaktin (süt hormonu) devamlı yükseliyordu.. Fazla kiloda var (zaten pko buna bağlı daha çok) ve 2 defa düşük yaşadım 2 sene içinde.. İlk düşükten beride (tam 1.5 seneyi geçti) her ay istisnasız söktürücü kullanıp hastalanıyordum.. Kesinlikle kendiliğinden olmuyor hep gecikiyor bende her ay doktora gidiyordum.. Her ay idrar testi,kan testi,kontroller.. Ama veren Allah veriyor şimdi 3.hamileliğimi yaşıyorum ve şükürki iyi gidiyor bu kez..

Yani canım sen elinden geleni yap hamile olmak için gerisini Allah'a bırak,dua et.. Dilerim ilk hayırlı zamanda olsun..

hayırlı olur inş ve sağlıklı sorunsuz ilerler arkadaşım görünce cvp yazayim dedim,merak etme söktürücü kullanmış olman kötü bi etki yaratmaz :34: ilk fırsatta doktora git bakılsın ultrasonda,bariz net 2.çizgi

teşekkür ederim cnm inşallh bişey çıkmaz yarın gidicem dr a evet akşam bi tane daha yaptım hani test yanlıştır diye oda pozitif çıktı

Benim de 2 ay olucak ben kan testi yaptırdım negatif çıktı 23 subatta ben bide 2 kere hap içtim bende başka bir belirti yok o yüzden hamilelikten ümidim pek yok

bnmde bu ay olmassam iki ay olucaktı en son 24 ocak ta adet oldum cnm bende kan tahlili yaptım bnmkide çıkmadı sen bi test yap bence allahtan ümit kesinmez bnm belirtilerim göğüslerim şişti bide kalçama iğne batıyodu bnm şu aralarda belim ağrıyo cnm

benim adetimde normalde en geç 35 günde 1 olur geçen ayın 10 unda adet olmuştum ama bu ay olmadım dün test yaptım ama negatif acaba geç yumurtladığım için olabilir mi geç döllenme mi çok sıkıntıdayım testi bi daha ne zaman yapayım bi bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

Back