• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Geçici sprey boyayla saçımı boyasam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylül Çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Eylül Çiçeği

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben saçlarımı bakır kumrala boyattım 3 ay önce ögrenci oldugum için tekrar boyatmadım şimdi okula gidiyorum we saçlarım eski rengine dönüyor:1no2: ama ben istemiyorum eski rengini acaba sprey geçici boyalar oluyor yha onlardan mı kullansam diye düşünüyorum o geçiceci sprey boyanın kızıl rengini alsam arada saçlarımın aralarına onu sıksam olur mu diye düşünüyorum yoksa direk boyatim mi ama boyatırsam çok mu ilgi çeker okulda yardım edin lütfen yhaa:1no2::enbuyukkk:

cnm sprey boyalar cok kotu ole dusunduun gbı boyamıo. ben geçenlerde aldım ordan bılıorum sakın paranı verme ole bişeye . okulun kapanana kdr istedıklerı renkle kapat ama siyah yapma çünkü siyahtan baska bi renge donmek cok zor oluyor...

ama saçlarımın rengi çok kötü duruo hafta sonu özel bi gün war bu renkle nasıl giderim ben :delphin:

bndede öle problem var bnde saçımı açık kumarala boyattım şimdi alttan kendi saç rengim çıkıo hocalarda boyatmamı isio napcam bilmiom.:(

peki rica etsem kahwe dorenin örnek resimlerini bana gösterebilir misiniz mümkünse çok rica ediyorumkaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Burda göründüğünden 1 yahut 2 ton daha koyu oluyor.

mb13358_286df1ac372f6748083927b24958eb56_r1.jpg

Peki aynı kutunun üstündeki gibi renk olması için başka hangi boya rengini kullanabilirim çünkü ewde annem boyuyucakta ?:delphin:

canım dore kahveye boyatma sakın. ılk bıkaç gun guzel olur ama sonra aktıkça kınalı kuzu gıbı olursun çok dıkkat cekiçi olur. okldaysan egere kullu kahvelere bak

geçici sprey boyalarını merak ediyorum.Hamilelikte kullanabılırmıyız acaba?Boya tehlıkeli oluyor hamılelikte böylemı boyasak acep?

Back