Gecici Kızlık Zarı

Merhaba Sonuç ne oldu ne olur bana ulaş sonucu yazmamışsın ben de yaptırdım 20 gün sonra düğünüm var deliricem

Merhaba Arkadaşlar evlenmeden neredeyse 3 hafta önce kalıcı dikim ve daraltma yaptırdım ancak güvenemedim ve son gün sabah gidip dikiş attırdım ve o gün kanamam oldu ve oldukça dardı. Ancak dikkatli olun ilişkiden 2 gün sonra benim gördüğüm 2 tane ip vardı umarım eşim görmemiştir görse söylerdi heralde ipi aldım gündüz yapmamaya çalışın birkaç gün dil değdirmeyin ağzına gelebilir ip diğer ipi yıkanırken aldım.Allah herkesin yardımcısı olsun.

C
Canim kime yaptirdin

Bunu kendine neden yaptın erkekler onca kadınla birlikte olup bunu övgüyle anlatırken sen neden böyle bir psikolojik baskının altında hissettin kendini bu çok büyük bir yük keşke seni gerçekten seven olduğun gibi seven biriyle olsaydında bunu yapmasaydın bunla mutlu olabilecek misin asla yargılamıyorum ama kadınların kendilerini bu şekilde kabullendirmelerini ömür boyu sürecek bi baskı olarak görüyorum senin için üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…