Gecici Kızlık Zarı

bal_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
60
10
28
Gaziantep
Merhaba kizlar..
Ben bugün geçici kizlik zari onarimi yaptirdim. Yarin düğünüm. Benim ilkindede kanamam olmamıştı. Zari esnekmis dr muayene etti dediki dikemem zaten zar var ama biliyoruz ki o iki damla kan önemli ve baska bi dr belki baska bi yorum yapar esnek demez diye benden kan gelsin istedim. Bugun islem yapildi. Icimde batan birseyler var hafif aci var ve oturamiyorm. Yapilirken kan gelmisti benden bi de. Yaklasik yarim saat sürdü islem. 1200 tl.dr um gayet hayatına devam et herseyi normal yap ddi. Tuvalete otirurken baya bir kanama oldu anlamadim korktum :'( aradim ama normal o lekede gelecektir dedi ve gercekten cok cok ilgili anlayışli biri. Sonucum olumlu olunca yazacagim. Burda hakaret eden kisiler tabiki olacaktir. Amaa boşver n kime ne herkes mutlulugunun pesinde. Dürüstlük olmuyor. Sonuclari yazacagim ben cok yardim icin okudum burayi umarım olumlu olurda bende yardim ederim.

Benimde kanama olmadı eşim hiç sorun etmedi bana güveni tam çünkü... Biz ilk gece beraber olamadık daha doğrusu bir ay uğraştık ben çok korktum yaklastirmadim daha sonra burda okuduklarımı uyguladım emla krem sürüp ardından zeytinyağ neler çektik bir ay sonunda ilişkiye girdik kanama olmadı ben çok utandım tedirgin oldum eşim bişey demedi yırtıldı hissettim ben dedi kan gelmeyebilir dedi...
Her zaman dürüst olun ilk günden kocalarıniza kazık atiyorsunuz

Kazıkla ne alakası var,şimdi sorun etmemiştir ama ilerde merak etme niye kan gelmedi derse hiç şaşırma bu yüzden söZlerine dikkat et,kimsenin kimseye kazık attıgı yok toplum bunu böyle benimsemiş gereken neyse oda yapılır,sırf kanaması olmadı diye nice kızlarımız ölümle hayatlarına feda ettiler ,kanaması olmadı diye baba evine yollanıp toplum tarafından damga yediler,kimsenin burda kimseyi yargılamaya hakkı yokkk....

Ben sadece düşüncemi belirttim...
Herkesin kendi tercihi kendi yaşam felsefesi isteyen isteğini yapar beni ilgilendirmez...
eşim ilerde böyle bi sorun cikarirsada sen yoluna ben yoluma derim güvensizlik varsa evlilik yürümez akılda sürekli şüpheyle bu iş olmaz.. Allaha şükür cok iyi giden evliligimiz var Allah herkese nasip etsin..

Ya inanin bu konular her acildiinda hep ayni muhabbetler... ben bunu yazmayacak ve sadece yardimci olmak isteyecektim.. benim ilk birlikteliim evlendiim adamla oldu zaten sayin namusumn bekcileri ve nisanlilik donemimizde. Alkol almistik herneyse kan gelmedi sabah olduunda kanamam olmamasindan sanki birazcik degisik halleri oldu Üzgün gibi.. ve ben dr a gittim neden diye o da ednek dedi ama nisanlim simdi kocama bunu anlatamazdim belliki bu iki damla kan cok onemliydi o ve ailesi icin.. ve de ailesi icin. dr a kan gelsin istiyorum dedim o benim zari yirtti ve bi islemle kanayacak sekilde gerdi.hatta dr da sasirdi..cook canim yandi dün gece baya bi kanamam da oldu. O da tabi kani gorunce galiba alkolluydk o gece tam yasamamistk simdibtam oldu ddi.

Evet ben ilk ve tek onun olmustum... ama baskasiulada olabilirdim. Neden bu konulara madem ki size gore olaylar diil girip bakip ayni naralari atiyosnz size ne ? O adam demekki senin kocan gibi diil mesela benimki gibi ?? Yada sevdi yasadi anlasamadi ayrildi sanane.. git baska konulara yaz ciz madem ahlak disi .. kimseyi yargilamak yorumlamak elestrmek kimsenin hadfine düşmez. Kinamakta..insan kinamadiini yasamadan ölmez. Ve kimse gidip evlenmeyecegim bi adamla olayim sonra bi suru para dokeyim onarim yaptirayim düğün gunumde gergin gergin nolcak diye bekleyeyim demez de istemezde

Öncelikle cok gecmiş olsun senin adına cok sevindim..burda namus bekçiliği yapanlar ahireti katanlar,acaba kaçınız 5 vakit namaz kılıyo imanın gerektiği bütün ibadetleri yapıyorsunuz....herneyse tatlım kimsenin dediğine kulak asma mutluluğun daim olsun..

evlilik öncesi ilişki senin tercihindir ben katılırım katılmam önemi yoktur ama şu yorumları görünce kocanız adına üzüldüm, çünkü çok küçük düşürmüşsünüz kocanızı. eğer kocanız size böyle bir şey yapsaydı ne hisserderdiniz merak ediyorum.

Arkadaşım seni kesinlikle kinamiycam buna haddim de yok.
Senin bu duruma gelmenin nedeni sen değilsin karsindaki. Yoksa boyle bir ise kalkismayacaktin belki de.
Ben de bazi şeylere laf ederdim eskiden. Bu sevgili olaylarinda yaşananlara. Ama öyle bir noktaya geldim ki ben de iliskide oturup düşündüm nasıl bu aşamaya geldim diye..
Durustluk tabi ki önemli ama burda durum çok farklı size mutluluklar arkadaşım.
Lafım bir kızı kendine guvendirip ya da zorlayarak birşeyler yaşatıp ortada bırakan,
Daha sonra da bakire kız arayan,
Bunu yasayan kızlara da boyle zor haller yaşatan erkek musvettelerine!!

Kimsenin namus bekçiliğide değilim banane kim kimle birlikte oluyor olmuyor kendi tercihi ben konuyu gördüm okudum ve buna benzer bir sürü konu açılmış burda ben istediğim topige girer okurum yorumumu yaparım bu kimseyi ilgilendirmez..

Ben sadece dürüstlükten bahsettim o da kişinin kendisine kalmış beni ilgilendirmez...
ahlaktan dinden bahsetmedim..

Ben kendi düşüncemi söylüyorum öyle bi adamla evlenirmiydim bilmiyorum ama galiba evlenmezdim ailesinin kanı görmesi cok mu önemli kendi düşüncesi yok mu bu adamın yahu..
O gece karı koca arasında kalmalı özel bir şeydir 3. şahıslara ne oluyor valla çok sinirlendim ben bu duruma size değil ailesine çok sinirlendim onlara ne

Selam kızlar bu siteyi ziyaret edip çözüm arayanlara sesleniyorum
Yıllar evvel bir kadersizliktir yaşadım çok araştırdım ve sonunda Ankarada Jinekolog Derya Korkmaz'a giderek kızlık zarı onarımı yaptırdım. Kendisi hem sırdaş hem dost hem de çok tecrübeli bir doktordur. Hepinize tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…