- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.081
- 36
Benim tanidigim yapti dügünden 2 önce kina gecesinde ilişkiye girdi sen bir gün önceden yaptir kina günü gidip yaptirmak istemedi cünkü 1 gün önceden dikilirmiş
Benim tanidigim yapti dügünden 2 önce kina gecesinde ilişkiye girdi sen bir gün önceden yaptir kina günü gidip yaptirmak istemedi cünkü 1 gün önceden dikilirmiş
Herkes kınada mı gerdeğe girecek şimdi? Düğün telaşında ne ara kaybolup operasyona gidebiliyorlar, herkesin gözü üstünde herkes seni soruyor, ne diyorlar millete mesela, çok hayret ettim.Bişey dicem bozulmasın diye alelacele kına gecesi sevişti mi ? İlk sevişme böyle araya sıkıştırmalı mı oldu gerçekten helal valla.
Aynen öyle .ben yapamam böyle birsey ve yapmadim da adamin yüzüne bakamam ya ve bu insanla ömür boyu evli kalmayi düşünüyorsun bizde genc olduk bizimde bazi isteklerimiz oldu ama kimsenin kollarina atmadik ben şimdikileri anlayamiyorum evlilikler baştan yalan zatenYa bir yorum yapsan yok toplum dayatması yok başka bir şey. Hayır dayatma değil yalan olmasın işin içinde. Bekarete önem vermeyen, karşıdakini olduğu gibi kabul eden biri ile yalansız gayet güzel temelleri olan bir evlilik daha iyi diyoruz
Öyle olmuş valla bende kulaktan duymayim .ben yapamam da elime ayagima dolaştiririm elalem hallediyor vallaBişey dicem bozulmasın diye alelacele kına gecesi sevişti mi ? İlk sevişme böyle araya sıkıştırmalı mı oldu gerçekten helal valla.
Allah'ım nasıl bir beyin çalışma şeklidir. Hayatta aklıma gelmezÖyle olmuş valla bende kulaktan duymayim .ben yapamam da elime ayagima dolaştiririm elalem hallediyor valla
Benim aklima gelse bile yapamam beceremem ya elime ayagima dolanir .zaten bazi insanlarin akli bunlari calişirAllah'ım nasıl bir beyin çalışma şeklidir. Hayatta aklıma gelmez
Öyle olmuş valla bende kulaktan duymayim .ben yapamam da elime ayagima dolaştiririm elalem hallediyor valla
Herkes kınada mı gerdeğe girecek şimdi? Düğün telaşında ne ara kaybolup operasyona gidebiliyorlar, herkesin gözü üstünde herkes seni soruyor, ne diyorlar millete mesela, çok hayret ettim.
Birde şöyle bir sey var bana da gele gele acik gözlü gelir anlar aptali deng gelmez bana elalem şansli deyim ne deyim bilemedim ki şimdiBen de yapamam hem o telaşta operasyon için ortadan kaybolmak risk. Hem kona telaşında sevişmek ne ya. Nerede yapmış acaba
orasini bilemiyorum evlenecegi evdedir heralde .Kına gecesinde nerede sevişti ben de onu merak ettim.
Birde şöyle bir sey var bana da gele gele acik gözlü gelir anlar aptali deng gelmez bana elalem şansli deyim ne deyim bilemedim ki şimdi
Yaşlari genc di tabi kizin 2 defa icine girme operasyonu olmuş ablalarina 1 kere demiş doktorda hayir 2 defa girilmiş demişYa bence daha öncesinde çok sayıda ilişkin olmadıysa ve yaş gençse kolay kolay kimse anlamaz bu durumu.
Yaşlari genc di tabi kizin 2 defa icine girme operasyonu olmuş ablalarina 1 kere demiş doktorda hayir 2 defa girilmiş demiş
Ilişkiyi 2 defa yapmiş acik acik konuşamiyorumİçine girme operasyonu ne demek
Ilişkiyi 2 defa yapmiş acik acik konuşamiyorum
Aynen iki kere diktirdi sandimKız ne olacak operasyon diyince doktorun yaptığı bir şey sandım
Sanırım cinsel ilişkiİçine girme operasyonu ne demek
Kız ne olacak operasyon diyince doktorun yaptığı bir şey sandım
Yok kiz sevgilisi yapmiş 1 kere girmiş bozmuş bunun kizligini daha sonra bozuldu diyerekten bir daha girmişler iliskiyeKız ne olacak operasyon diyince doktorun yaptığı bir şey sandım