- 3 Ekim 2016
- 8
- 3
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağzınıza sağlık benim içimden gelenleri sayfaya dokmussunuz haklı olarakDalga mi geciyosun? Kimse kimseyi burda kinamiyor, insanlar gayet dogru bir sekilde cevaplar vermisler. Yok kinamayin basiniza gelir, oldu canim demekki sen cok kinadin bakire olmayanlari??
Niye senin aklin yok muydu o zaman? Niye bile isteye yaptigin sey icin "nisanlim beni kandirdi" diyosun?
Neyse ister diktir ister diktirme beni alakadar etmez. O seninle esin arasinda ama kalkip da kendi isteginle yaptigin sey icin "kandirildim" deme. Ve millete de kinamayin basiniza gelir, cocugunuzun basina gelir diye de beddua etme, bu sana kalmamis..!
herhalde benden dolayi kaynaklaniyorBu dikiş nakış konuları niye habire hortluyor ya ?!
Kusura bakma ama madem hortladigini düşünüyorsan bu forumda işin ne okuma .Bu dikiş nakış konuları niye habire hortluyor ya ?!
Cnm bekaret hapi kullandin mi aldinmi deneme yaptin mi? Bnde jinekolojik muayenede ters bu hareketle kizligimi kaybettim yardımcı olalım birbirimize lutfen.Bekaret hapı varmış bu hap varda dikiş yapılmasına gerek var mıdır?