Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ora nere kızzz istanbulmuarkadaşlar geçen gün konu açmıştım nisan ayına kadar yanıma bayan bir arkadaş arıyorum ilgili konu burasımı bilmiyorum ama. işyerimiz beyazıtta
ahahaha nedense ben olsam buradan eleman aramazdım. Demek ki sizin işte de çalışırken buraya takılacak.
Bunun önüne geçemezsin ona göre
bana özelden yazarmısınız rica etsemBende ön muhasebeciydim eskiden. .Şimdi çocuk fln çalışmadim epey. .aslında devamlı arıyorum ama arayacağım sonra. .
Atma şimdi. Patronun gözünde çalışanın asla boş vakti yoktur. Yeri gelir o boş vakitte dolaplarını düzeltmesini istersin ama şurada yazışırsa seni rahatsız eder.işini yaptığı sürece boş zamanında takılabilir tabiiki
yanlış anladınız sanırım ben patron değilim bende çalışanımAtma şimdi. Patronun gözünde çalışanın asla boş vakti yoktur. Yeri gelir o boş vakitte dolaplarını düzeltmesini istersin ama şurada yazışırsa seni rahatsız eder.
bak bu da olmadı. biribirinizi ispiyonlarsınız sonra aranız bozulursa.yanlış anladınız sanırım ben patron değilim bende çalışanım
Haftanın 7 günü tam mesai çalışılan işe hangi can dayanır ki? Gerçekten aç ve açıkta olmak gerek galiba.bak bu da olmadı. biribirinizi ispiyonlarsınız sonra aranız bozulursa.
Ya kariyer. netten falan neden aramıyorsun madem?