• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçici Göğüs büyütme yardım

zerzevat

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2007
260
5
318
Rize
kızlar
silikon ameliyatı dısında geçici bir müdahale var mıdır? Bir dönem 5 yıllık, serum veya tuzlu su enjeksiyonu yöntemiyle göğüs büyütme yapılıyordu.Böyle birşey duyan gören bilen var mı? ameliyat olmak istemiyorum, bitkisel haplar filan da ise yaramıyor.Operasyon gibi bir çözüm varsa çok sevinicem.
Herkese iyi günler

valla ben hiç duymadım...bildiğim kadarıyla en kesin çözüm ameliyet, hatta 4 gün önce oldum :-)) sen düşünmüyor musun operasyon?

malesef yok ..
ibrahım saracoglu ıkı bedene kadar buyutebıldıgını soyluyor, ama kürü vermiyor. sitesinden görmüştüm, mail atıyorsun , bir kac hormon test sonucunu ıstıyor ve ona gore kürü sana gönderiyor. ne kadara mal oldugunu bilmiyorum ama. zararlı oldugunu düşünmüyorum, acıkcası. ameliyat olmayı kafaya koymasam deneyebilrdim .

var canım ama meme büyütme ameliyatlarından daha pahalı bi yöntem dolguyla1-2 beden buyutuyorlar1-1.5 sene ömrü var ama biraz gogsun olması lazım 0 göğüse pek bir anlamı yok.macrolane dolgu maddesinin adı ve cok pahalı. tunç tiryaki yapıyor sanırım

dolguyla göğüs büyütme yöntemini hiç duymadım. Lütfen böyle yöntemlere başvuracaksanız daha önce bunu yaptırmış birileriyle görüşün.. sonuçlarını görün. şu anda meme büyütme için silikon protez koymak dışında kalıcı veya geçici bir yöntem yoktur.

Back