Geçici dudak dolgusunun işe yaramaması

irembabanoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
22
4
36
27
arkadaşlar merhaba bir kaç ay önce dudaklarıma dolgu yaptırdım. Juvederm ultra diye bir dolgu. Bana 1 tüpün yeteceğini söylediler. Uygularken bir kısmı kaldı bana geri verdiler. Baya önerilen bir yere 850₺ civarında bir fiyata yaptırdım karşılığında bir kaç kişiyi referans olarak istediler. Her neyse bir süre soğuk ve sıcak yiyecekleri yemememi her sabahta dudağıma masaj yapmam gerektiğini söylediler. Akşam bir ağrı başladı ağrıdan ağladım resmen sabahta uyandığımda dudağım o kadar şişmişti ki bir kez daha ağladım ama morluk felan yoktu. Neyse ertesi sabah indi normal haline döndü. 1 hafta geçtikten sonra dudağıma hiç dolgu yaptırmamışım gibi hissediyordum. Bir işe yaradığını düşünmüyorum. Bana önerebileceğiniz daha önce gittiğiniz bir yer var mı?

canım merhaba ben dudak dolgumu yaptırdım gayette memnunum eger ankara da yasıyorsan yada gelebilirsen sana çok güzel bir doktor tavsiye verebilirim bir çok yerde de muayenehanesi var güzel kaliteli bir doktor eger istersen özelden yaz ben sana detyalı bilgi vereyim merak ettiğin konular hakkında yda görüşme ayarlayalım ben doktorla bayagı samimimiyim botox vs işlemlerimi de kendisine yaptırıyorum eger istersen bana dönus yap konuşalım

Ben uzun zamandir dolgu islemlerimi Mehmet Akgün e yaptirdim yenilemelerimi de doktorumla devam ettirdim memnunum oneririm.

merhaba çok geçmiş olsun ben 2 sene toplamda 4 defa dudak dolgu yaptırdım 3 dolgumda aynı olay bendede vardı sanki hiç yapılmaış gibi ve asimetrik bozukluk olustu uuzn arastırmalarım sayesinde mehmet gencer beyi buldum ve dün akşam kendisine dolgu yaptırdım şu anda çok menmunum az morarma oldu zaten krem kullanıyorum azalmaya basladı. şişliklerde tahminim 3 günü düzelir temmuzun 8 de yine gidip gözaltı ışık dolgusu yaptıracagım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…