Dövme Gecici dovmenin kac farkli cesidi oluyor ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Istanbulwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
75
0
Arkadaslar, beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz ? Su gecici dovme denen olay, kac farkli cesit olabiliyor....avantajlari, dezavantajlari nedir.....nelere dikkat etmek lazim filan ?

Mayis ayinda yaptirmayi dusunuyorum ilk kez (ya kalcamin hemen yukarisina ya da ayak bilegimin oraya). Memnun kalirsam, daha sonra, arada bir yaptiracagim.

Mersi.

Arkadaslar, beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz ? Su gecici dovme denen olay, kac farkli cesit olabiliyor....avantajlari, dezavantajlari nedir.....nelere dikkat etmek lazim filan ?

Mayis ayinda yaptirmayi dusunuyorum ilk kez (ya kalcamin hemen yukarisina ya da ayak bilegimin oraya). Memnun kalirsam, daha sonra, arada bir yaptiracagim.

Mersi.

kmse vevap vermemiş:s mayısta yaptırcam demişsin yaptırdıysan yardımcı olurmsun geçici dövmeyi bende çok merak ediyorum

yeğenim yaptırdı 15 gün sonra çıkmaya başladı ...........tamamen çıkınca yaptırdığı yerlerde siyah siyah kıllanma oldu uzun uzun hemde.......omzunda ve üst kolunda ..........beni aradı teyze sakın yaptırma bana böyle oldu dedi ...sonra gördüm şok oldum .......iyiki yaptırmamışım vaktit bulamamıştım yaptırmaya bir dahada yaptırmam zaten bunu gördükten sonra:KK37:

kesinlikle yaptırmanızı tavsiye etmem, hint kınasıyla yapılan geçici dövmelerin içeriğinde bir sürü madde var. Ayrıca hiç sağlıklı değil. Son olarak ise arkadaşın dediği gibi bölgede hiçbir şey olmasa dahi kıllanma (hemde siyah ve uzun) oluyor. En fazla 15-20 gün kalır. Yapıldıktan sonra kuruyana kadar (yarım saat) su değmeyecek. Sonrasında ise zamanla banyo deniz havuz ter gibi nedenlerden dolayı yavaş yavaş silinecektir. (kötü bir görüntü oluşur) Az da olsa bilgilendirebildiysem ne mutlu.

eğer mazemeler özel değilse çok sorun oluyo. ben bu işi profesyonel olarak yapıyorm ressamım zaten. içine karanfil yağı ve okaliptus yağı konulmalı.
yoksa cilt kötü olur ayrıca dövme yapılmadan şeklin uygulanacağı yeri jilet ya da ağda ile alın yoksa kına 1 yıl da ancak çıkar. :82:

yani kına kıl kökünden bir yılda çıkar. hatta alerjen şeyler katılıyo netten bakın ciltte geçmeyen alerjik yaralar oluşuyo berbat oluyo.
ama gerçekten iyi yapanlarda var ben önce kendi vücudumda< deniyorm daha sonra yapacagm kişiye uyguluyorm :KK56:

arkadaşlar 11 ay önce yeğenime yaptırdık çocuk mahvoldu alerjisi varmış yapılan yer yanık gibi kabardıpatlıyo sonra tekrar su topluyo doktora götürdük çok zararlı dedi kullandıkları madde hint kınası diyolar ama değil dedi bi ialacı varmış vücuda çok zararlıymış sakın yaptırmyın şimdi geçti gibi ama iz kaldı kolunda:KK43:

arkadaşlar 11 ay önce yeğenime yaptırdık çocuk mahvoldu alerjisi varmış yapılan yer yanık gibi kabardıpatlıyo sonra tekrar su topluyo doktora götürdük çok zararlı dedi kullandıkları madde hint kınası diyolar ama değil dedi bi ialacı varmış vücuda çok zararlıymış sakın yaptırmyın şimdi geçti gibi ama iz kaldı kolunda:KK43:

doğru yaaa kalıcı olsun diye özel mürekkep koyuyolar içine ve kalıcı izler oluşuyo. erkek arkadaşm da dövmeci kalıcı yapıyo ve onun yaptığı iş geçicilerden daha kolay
alerjik olaylar olmuyo. ama geçici en çok kına ile taş çatlasın 5gün iki haftalk ancak mürekkep ile oluyo. sahilde yapanlar hepsi amatr.en iyisi güvenilecek kişiler ve ortamı. bende kendime yaptım hiç sorun yok. yaptığm kişilerdede çıkmıyo sorun. birde alman taşı alerji yapabilir o da çok kullanılıyo. ama üzüldüm yiğenine :KK43: çooook geçmiş olsun.

doğru yaaa kalıcı olsun diye özel mürekkep koyuyolar içine ve kalıcı izler oluşuyo. erkek arkadaşm da dövmeci kalıcı yapıyo ve onun yaptığı iş geçicilerden daha kolay
alerjik olaylar olmuyo. ama geçici en çok kına ile taş çatlasın 5gün iki haftalk ancak mürekkep ile oluyo. sahilde yapanlar hepsi amatr.en iyisi güvenilecek kişiler ve ortamı. bende kendime yaptım hiç sorun yok. yaptığm kişilerdede çıkmıyo sorun. birde alman taşı alerji yapabilir o da çok kullanılıyo. ama üzüldüm yiğenine :KK43: çooook geçmiş olsun.

çok sağol canım üstelik tatile gitmiştik çocuk perişan oldu denize falan giremedi:KK43:

X