- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 26
Hanımlar bu test geçersiz mi? Böyle olup hamiş olduğunu öğrenen oldu mu? 2 yıldan sonra geçersiz de olsa o kırmızılığı görmek bi tuhaf yaptı beni :/ hep bembeyaz çıkardı kuruyunca da normalde de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk 8 dk da böyleydi . HayırlısıMaalesef test bozuk yada kuruduğu için öyle çıkmış. Yarın bi test daha yapın hayırlısı olsun hakkınızda
Anladım hayırlısı inşallah. Bi umut istee.Fazla idrar damlatmışsınız bende de daha koyu çıkmıştı ama malasef Negatif
Test bozuk malesef tekrarlayın ama sabah ilk idrarla inşallah vardır inşallahHanımlar bu test geçersiz mi? Böyle olup hamiş olduğunu öğrenen oldu mu? 2 yıldan sonra geçersiz de olsa o kırmızılığı görmek bi tuhaf yaptı beni :/ hep bembeyaz çıkardı kuruyunca da normalde de
Tekrarlamadim tekrarlamayacagim da üzülüyorum gerçekten. Bu forumda okudum testin üstüne bi damla şu damlatıp sonra hala 2 çizgi görünüyorsa hamilelik vardir demis. Yaptim ve benim test bembeyaz oldu silindi hayırlısıTest bozuk malesef tekrarlayın ama sabah ilk idrarla inşallah vardır inşallah
Negatif olmaaaa sakin oll rabbim bizede evlat verecek zamanı gelmedi sadece. Ben o su damlat mevzularına inanmıyorum ne alaka su damlat çizgi gitmezse filan şaka gibi yap testini tekrar baktın yok öteki ay için denemeye devam.Tekrarlamadim tekrarlamayacagim da üzülüyorum gerçekten. Bu forumda okudum testin üstüne bi damla şu damlatıp sonra hala 2 çizgi görünüyorsa hamilelik vardir demis. Yaptim ve benim test bembeyaz oldu silindi hayırlısı
Inşallah. 2 senedir ilk defa kan testi vermek için hastaneye geldim gidiyorum simdi evime:)Negatif olmaaaa sakin oll rabbim bizede evlat verecek zamanı gelmedi sadece. Ben o su damlat mevzularına inanmıyorum ne alaka su damlat çizgi gitmezse filan şaka gibi yap testini tekrar baktın yok öteki ay için denemeye devam.
Hadi hayırlısı haber ver amaInşallah. 2 senedir ilk defa kan testi vermek için hastaneye geldim gidiyorum simdi evime:)
Tabiki inşallah güzel haberler vermek nasıp olur.Hadi hayırlısı haber ver ama
Sonucu merak ettim bildir lütfen
Hamile değilim 0,8 sonuçHadi hayırlısı haber ver ama
Hakkında hayırlısı olsun. Bu bekleyiş çok zor bende iki sene her ay testlerle kafayı yerdim. Kuruma çizgisi görünen büyük ihtimal pozitif olduğunda çok silik te olsa hafif pembelik oluyor inşallah kısa zamanda görürsun pozitifi canımHamile değilim 0,8 sonuç
Çok canım sıkkın umutsuzlasyorumHakkında hayırlısı olsun. Bu bekleyiş çok zor bende iki sene her ay testlerle kafayı yerdim. Kuruma çizgisi görünen büyük ihtimal pozitif olduğunda çok silik te olsa hafif pembelik oluyor inşallah kısa zamanda görürsun pozitifi canım
Gerekli testlerini yaptirdiysan ve bir problem yoksa olur canım.Çok canım sıkkın umutsuzlasyorum
Hayırlısı canımHamile değilim 0,8 sonuç