Gecenin 1'inde komşunun okey partisini dinliyoruz

Yeni evlerin sorunu bu işte. Araç geçse sallanıyor bina ama çok lüks.Makyaj yapıp satıyorlar,biz de dış görünüşüne aldanıyoruz.

Böyle cezasız kalırsa ve de iyice işi inada bindirirlerse diye de ihbar etmeyi erteledim açıkçası
Ben de onu diyecektim, işi inada bindiriyorlar Şikayetçi olduğum kişiler rahatsız olduğumu bildiklerinden inadına inadına rahatsızlık verip dalga geçer gibi yüzüme bakıyorlar. Ama bence polisle şansınızı deneyin, olmadı satıp çıkın o daireyi derim.

Yarın ilk işim zaten diğerlerinin kapısını çalmak olacak, bakalım onlar nasıl tolere ediyorlar durumu,varsa bir taktik ben de uygulayayım. Polis te bunu yaparsa...Pes...

İşte insan arada kalıyor ve kendi kendini yiyor. Ya sabır diye diye mide ağrısı başladı bende sıkıntıdan.

Aynı sorunu yaşıyorum...
Ve bilsen neler neler duyuyorum...
"Ahhh ahhhh yapma Şaaaaaban..."

Şikayet edin para cezası var gece on iki den sonra yüksek sesle rahatsız etmeleri yasak, bu dönemde misafir ağırlamaları yasak. Her iki suçtan dolayıda ceza öderler tahminimce daha dikkatli olurlar. Laftan anlamıyolarsa ceza ödeyerek algıları açılabilir

Geldikleri saatte arayin sizde soyadina falan bakarlar herhalde. Bence bu kadar pasif kalmamali insan sikayet edin.
Pasiflik değil de yüz göz olunmasini sevmiyorum. Sürekli karşılaşıyorsun, bir de özlerinde iyi insanlar sadece cahillik var işte en kötüsü de bu maalesef,laf anlatamıyorsun. Ama bu gece çok dokundu bana tekrarında deneyeceğim ihbarı.

Ama neden yüz göz olasiniz apartmanda tek siz degilsiniz ki o ses her yere gidiyor gece vakti sonuçta. Herkes sikayet etmiş olabilir

Artık laf anlatma aşamasını geçtik zaten, dediğiniz gibi ceza alırlarsa etkili olabilir belki

Çok zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…