Yaa aynı sıkıntı bende de var arkadaşımm..benimde geçen ay 11 i idi adetim ve ben her ay yaklaşık 1 hafta kadar önce regl olurum..aynı zamanda bu ay bebek denemelerine başlamıştık eşimle bende acaba hamilemiyim diye dün eşimle eczaneden aldığımız testi yaptık fakat negatif çıktı ( bende de akıntı filan yok..ama uzun zamandır karnımda şişlik,sıkıntı,özellikle sok kasığımda batma var..ne olduğunu anlamış değilim..offfff :a015:
ya ben mayısta norlevo aldım.haziranda oldum ama ondan sonra olmadım..normalde bu günlerde olmam lazım yoksa 3 adetim geçmiş olacak..adet söktürücü verdi ama kullanmadım..hamile değilim..bende soğan kürü yapıyorum..hayıt içiyorum..ilaçla adet olmak istemiyorum.((
Çok stres oldum ben gecen ay ağustosta 9unda baslamiş 6 gün sürmüstü normal olmustum fakat bu ay olamadim hatta gecen aykı adetimden 17-19 gün sonra ilişki sayılırsa ilişkiden 33 gün falan sonra adet olmama ragmen test yaptim 2 tane negatif ikiside temmuz 23 24 gibi tam birleşme olmadan yüzeysel bir ilişki yaşamıstım iç çamasirlarimiz üzerimizdeydi çok korkuyorum bu ay neden akıntı yok adetim bittiginden beri halada bişe yok