• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçen adetimden bu yana hiç akıntım olmadı?

4nlll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
18
0
86
38
Eskişehir
Evet hanımlar yazdıgım gibi gecen adetim 9 agustostaydi bu ayın 9 u oldu halen adet olmadım belirti yok akıntı gecen adetten beri olmadimafoldumben

belki bu ay yumurtlaman olmamıştır canım yalnız 28 günde bir adet görüyorsan ayın 7sinde kanaman başlamalıydı hakkında hayırlısı olsun.

Evet hanımlar yazdıgım gibi gecen adetim 9 agustostaydi bu ayın 9 u oldu halen adet olmadım belirti yok akıntı gecen adetten beri olmadimafoldumben

Yaa aynı sıkıntı bende de var arkadaşımm..benimde geçen ay 11 i idi adetim ve ben her ay yaklaşık 1 hafta kadar önce regl olurum..aynı zamanda bu ay bebek denemelerine başlamıştık eşimle :utangac: bende acaba hamilemiyim diye dün eşimle eczaneden aldığımız testi yaptık fakat negatif çıktı :(( bende de akıntı filan yok..ama uzun zamandır karnımda şişlik,sıkıntı,özellikle sok kasığımda batma var..ne olduğunu anlamış değilim..offfff :a015:

Doktora hiç gitmedinmi arkadaşım..senin bayaa olmuş çünkü..

ya ben mayısta norlevo aldım.haziranda oldum ama ondan sonra olmadım..normalde bu günlerde olmam lazım yoksa 3 adetim geçmiş olacak..adet söktürücü verdi ama kullanmadım..hamile değilim..bende soğan kürü yapıyorum..hayıt içiyorum..ilaçla adet olmak istemiyorum.((

Çok stres oldum ben gecen ay ağustosta 9unda baslamiş 6 gün sürmüstü normal olmustum fakat bu ay olamadim hatta gecen aykı adetimden 17-19 gün sonra ilişki sayılırsa ilişkiden 33 gün falan sonra adet olmama ragmen test yaptim 2 tane negatif ikiside temmuz 23 24 gibi tam birleşme olmadan yüzeysel bir ilişki yaşamıstım iç çamasirlarimiz üzerimizdeydi çok korkuyorum bu ay neden akıntı yok adetim bittiginden beri halada bişe yok :(

Back