Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GECELİK, ABİYE, DERİ CEKET, AYAKKABI, ÇANTA, BOT , ELBİSE
- Konu Sahibi Nur09Ay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2013
- 1.132
- 470
- 148
Gözüme carptı da üslubunuz hoş değil...Şahsen sıfır ve sıfıra yakın ürünler koydumm ben ama diğer arkadasları küçük görmenize sessiz kalamadım..Pazarlık sünnet diyorsunuz da başkasının ürünlerine laf ederek ürün satmak sünnete uygun mu? Kolay gelsin...Canim zaten 10 tl indim... zaten fiyatlari makil tuttum... buradaki urunleri gormussundur. Aradaki farki eminim gormussundur... uste alinmayacak kiyafetleri buraya koymuslar..kusura bakma canım en son fiyati budur
- 15 Aralık 2014
- 1.308
- 179
- 133
Gözüme carptı da üslubunuz hoş değil...Şahsen sıfır ve sıfıra yakın ürünler koydumm ben ama diğer arkadasları küçük görmenize sessiz kalamadım..Pazarlık sünnet diyorsunuz da başkasının ürünlerine laf ederek ürün satmak sünnete uygun mu? Kolay gelsin...
Arkadaşım sizin dediniz nedir yaaa.... yarası olan gocunur....benim lafım zaten satışını düzgün yapan insanlara değil... Çöpe gidecek ürünü bana kakalayan şahsiyetsizlere....sizler neden üstünüze aliniyorsunuz..... anlamıyorum herkes kendi işine baksın
Sıfır ürün satışı yapmak yasaktır.SİPARİŞE GÖRE TÜLBENT YAPILIR...
El emeği ürünlerinizin satışı için ,El emeklerini bölümünü kullanabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/el-emekleri.467/
Lütfen daha dikkatli olun.Hayırlı satışlar....