• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GECELİK, ABİYE, DERİ CEKET, AYAKKABI, ÇANTA, BOT , ELBİSE

Canim zaten 10 tl indim... zaten fiyatlari makil tuttum... buradaki urunleri gormussundur. Aradaki farki eminim gormussundur... uste alinmayacak kiyafetleri buraya koymuslar..kusura bakma canım en son fiyati budur
Gözüme carptı da üslubunuz hoş değil...Şahsen sıfır ve sıfıra yakın ürünler koydumm ben ama diğer arkadasları küçük görmenize sessiz kalamadım..Pazarlık sünnet diyorsunuz da başkasının ürünlerine laf ederek ürün satmak sünnete uygun mu? Kolay gelsin...

Gözüme carptı da üslubunuz hoş değil...Şahsen sıfır ve sıfıra yakın ürünler koydumm ben ama diğer arkadasları küçük görmenize sessiz kalamadım..Pazarlık sünnet diyorsunuz da başkasının ürünlerine laf ederek ürün satmak sünnete uygun mu? Kolay gelsin...

Arkadaşım sizin dediniz nedir yaaa.... yarası olan gocunur....benim lafım zaten satışını düzgün yapan insanlara değil... Çöpe gidecek ürünü bana kakalayan şahsiyetsizlere....sizler neden üstünüze aliniyorsunuz..... anlamıyorum herkes kendi işine baksın

Bayanlar ürünlerim tertemız olup her sattığım ürünün arkasındayım.....fiyat hususunda yardımcı olurum... siz yeterki beğenin

NARÇİÇEĞİ BLUZ, FUSİON MARKA BEYAZ BLUZ, SARI BEYAZ BLUZ VE KREM RENGİ KIŞLIK KABAN DERYA1533 İSİMLİ ARKADAŞIMA SATILMIŞTIR.. İYİ GÜNLERDE KULLANSIN İNŞALLAH.....

HADİ KIZLAR ÜRÜNLERİM BİTİYOR... ACELE EDİN......

Back
X