• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceleri uyuyamıyorum

Arkadaşlar benm saçma sapan b uyku düzenm var.aynı sizler gbi sabaha kdr uyuyyamıoyrum.uyuduktan sonra da öğleden sonralara kadar uyanmıyorum.yarasa gbi hayat yaşar oldum iyice :( su an 8 aylık hamileyim çocuk doğduğunda nasıl b düzen oluşturacam hç bilmiyorum..buarada akşam çok erken de yatsam geç kalkıorum sbha karşı da yatsam aynı...diyelim ki ben 8 saatlik uykumu aldım sabah b tlfn sesine uyandm gözümü açtım sadece dha doğrusu.beynim o uyuduğum o kdr saati resetlio resmen:) üzerine yine b sürü uyudukça uyuyorum.bide nasıl bu kdr uyuyabildin dedklernde ama ben sbh kalktım sonra tekrar uyudum diorum sanki kalkıp saatlerce uyanık kalmışım gbi :)))bu gidişle eşim beni boşamazsa iyi. O da pazar bile olsa erkenden kalkar ve kahvaltı düşkünüdür ama evlendğmzden beri hep b başına yapmak zorunda kaldı kahaltılarını....

Arkadaşlar benm saçma sapan b uyku düzenm var.aynı sizler gbi sabaha kdr uyuyyamıoyrum.uyuduktan sonra da öğleden sonralara kadar uyanmıyorum.yarasa gbi hayat yaşar oldum iyice :( su an 8 aylık hamileyim çocuk doğduğunda nasıl b düzen oluşturacam hç bilmiyorum..buarada akşam çok erken de yatsam geç kalkıorum sbha karşı da yatsam aynı...diyelim ki ben 8 saatlik uykumu aldım sabah b tlfn sesine uyandm gözümü açtım sadece dha doğrusu.beynim o uyuduğum o kdr saati resetlio resmen:) üzerine yine b sürü uyudukça uyuyorum.bide nasıl bu kdr uyuyabildin dedklernde ama ben sbh kalktım sonra tekrar uyudum diorum sanki kalkıp saatlerce uyanık kalmışım gbi :)))bu gidişle eşim beni boşamazsa iyi. O da pazar bile olsa erkenden kalkar ve kahvaltı düşkünüdür ama evlendğmzden beri hep b başına yapmak zorunda kaldı kahaltılarını....

bende geç uyanırdım ama ğolum doğduğunda ıh dedimi uyanıyordum bebeyin olurs uyanırsın benim şimdi oğlum büyüdü orta okula giddiyor sabah 7 de uyanıyorum onu okula yolluyorum tekrar uyuyorum 12 de okuldan geliyor o zaman uyanıyorum

arkadaşlar ben bir yöntem buldum kendi kendime. bi deneyin isterseniz. bazen benim de uyumaya çalışırken aklıma lüzumlu lüzumsun bir sürü düşünceler doluşuyor. o zaman şöyle yapıyorum. kafatasımın içinde hayali bi balon şişiriyorum. ama sanki tüm kafatasımın içini hiçbir boşluk kalmayacak kadar büyük. uykuya dalıncaya kadar bu balonu o şekilde tutuyorum. genellikle işe yarıyor.

Doğadan'ın Relax çayı var. uykusuzluğa birebir diyebilirim. acaba benmi bitek bu çayı içince böyle oluyorum diye düşündüm. arkadaşımda içti o da uyuyakaldı :10: sakinleştiriyorda. bir araştırın ,isterseniz deneyin. her gece huzurlu, mutlu, hayal dolu rüyalar ve uykular diliyorum kızlar. :49:

tatlım hep evdeymışsin işte butun sorun bu aynı sey benımde olmuştu unıyı kazadgmda okulun açılmasını beklerken merak etme gecıcı bır durum ama gunduz kendını yormalısın dısarı çık gez toz spor yap .

arkadaşlar bende de adet öncesi sinirlilik vardı . Tabi bu zamanlar uykumda bozuluyor. Forumdan kızların tavsiyesi ile melisa çayı aldım . Mışıl mışıl uyuttu beni .Psikolojik midir bilmem ama çok da sakinim :)

arkadaşlar ben bir yöntem buldum kendi kendime. bi deneyin isterseniz. bazen benim de uyumaya çalışırken aklıma lüzumlu lüzumsun bir sürü düşünceler doluşuyor. o zaman şöyle yapıyorum. kafatasımın içinde hayali bi balon şişiriyorum. ama sanki tüm kafatasımın içini hiçbir boşluk kalmayacak kadar büyük. uykuya dalıncaya kadar bu balonu o şekilde tutuyorum. genellikle işe yarıyor.

anlamadım canım :)

Annem de sizin gibi çok kurar. Yıllardır uykuya dalamiyor. Sürekli tilkiler dolaşır beyninde.
Ben bunun tek çözümünün insanları ve kendini affetmek olduğunu düşünüyorum. Annem kimseyi affedemiyor. Hayatındaki olumsuzlukları kabullenemiyor.
Bir yerde okudum; birşeyler düşünmeye başladığınızda (yani yatıp uyumaya çalışırken ) bir çöp kutusu hayal edin ve aklınıza her düşünce geldiğinde bu çöp kutusuna aklınıza gelen düşünceyi atın. Düşünmemeye çalışın. İşe yarıyor. Yazmıştı.
Bu kurma olayını hepimiz ara ara yaşarız. Mesela komşumuzla kavga etmişiz dir. Bunu deseydim şunu söyleseydim diye kurabiliriz. Bu normal ama her gün oluyorsa bir psikoloğa gitmekte fayda var.
Zira annem ilaç almadan uykuya dalamiyor.

Back