- Konu Sahibi cimcime1991
hoşgeldin hevuk ......................................nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benm saçma sapan b uyku düzenm var.aynı sizler gbi sabaha kdr uyuyyamıoyrum.uyuduktan sonra da öğleden sonralara kadar uyanmıyorum.yarasa gbi hayat yaşar oldum iyice su an 8 aylık hamileyim çocuk doğduğunda nasıl b düzen oluşturacam hç bilmiyorum..buarada akşam çok erken de yatsam geç kalkıorum sbha karşı da yatsam aynı...diyelim ki ben 8 saatlik uykumu aldım sabah b tlfn sesine uyandm gözümü açtım sadece dha doğrusu.beynim o uyuduğum o kdr saati resetlio resmen:) üzerine yine b sürü uyudukça uyuyorum.bide nasıl bu kdr uyuyabildin dedklernde ama ben sbh kalktım sonra tekrar uyudum diorum sanki kalkıp saatlerce uyanık kalmışım gbi :)))bu gidişle eşim beni boşamazsa iyi. O da pazar bile olsa erkenden kalkar ve kahvaltı düşkünüdür ama evlendğmzden beri hep b başına yapmak zorunda kaldı kahaltılarını....
hoşgeldin hevuk ......................................nasılsın
arkadaşlar ben bir yöntem buldum kendi kendime. bi deneyin isterseniz. bazen benim de uyumaya çalışırken aklıma lüzumlu lüzumsun bir sürü düşünceler doluşuyor. o zaman şöyle yapıyorum. kafatasımın içinde hayali bi balon şişiriyorum. ama sanki tüm kafatasımın içini hiçbir boşluk kalmayacak kadar büyük. uykuya dalıncaya kadar bu balonu o şekilde tutuyorum. genellikle işe yarıyor.