- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
ılık du$, üstüne ılık süt ve yastıgına da lavanta yagından damlatmanı tavsıye ederim..denemekte fayda var
kONUYU OKURKEN BENMİ YAZMIŞTIM ACABA BUNU DİYE TEREDDÜT ETTİM.
Şimdi ben 4 senedir böyleyim hatta dahada fazla bayılıyorum uykudan ama uyuyamıyorum.
Benim taktiğim şu 2 gün hiç uyumayıp 3 gün uyuyabiliyorum yine geç oluyo ama en azından uykumu alıyorum.
Birde bu düzensizlik yüzünden okadar halsiz kaldımki dışarı bile çıkamıyorum yorgunum.
Uyku ilacı içiyorum bazen dayanamayıp ama o bile uyutmuyo beni.
TEDAVİSİNİ BULURSAN HABERDAR ET BENİDE.
Pisikiatrise de gittim hemen 1 hap verip gönderdi beni derdimi anlatmamı bile beklemedi bende ilaç kullanmak istemiyorum..
sakinlestirıcı etkısı var, uykusuzluga da iyi gelıyor.. Arayıp bak canım arama motorundan.seveceksın eminım.bı kaç gun uyusan,hep uyur,rutıne baglarsın.vücut saatin bu dùzene alısmıs,onu çevirmen lazımılık duş gerçekten iyi geliyor fakat bana geceleri yine fayda etmiyor:) sütü sevmiyorum içemiyorum yapeki lavanta yağı neden nasıl bir etkisi var?
ayni durum bendede vardi. Gün icerisinde tam olarak yorulmadigim icin uyumam cok zor oluyordu birde senin gibi sürekli biseyler düsünüyordum. Benim cözümüm aksamlari saat 18 den sonra cay, kahve, yesil cay ve cola icmemek ve tatlilardan uzak durmak. Gece bas ucumda duran laptopdan (cok sagliksiz farkindayim) müzik dinlemek, dizi izlemek. Oda sessiz oldugunda asla uyuyamiyorum sabahlara kadar... Gecenlerde ev doktorum bi uyku hapi verdi aldikdan 30 dk sonra uykuya daliyorum sabahlari sersemlik basagrisi yapmadi bagimlida olmadim
bende 3 sene önce gitmiştim aşırı heyecan ve stres için aynen yine uyuyamıyordum bana verdiği ilaçlar işe yaradı fakat uyku hapı sersem gbi yapıyordu beni sabahları okula giderken uyanamıyordum.Şimdi ise hiç gitmek istemiyorum biliyorum ki yine ilaç vericek inan 2aydır böyleyim ya nasıl geçicek bu bilmiyorummm bilsem direk çözümünü söylerim arkadaşım ah ah nasıl bir çare bulucaz şu uykusuzluğumuzaaaa
şuan olduğu gibi canım bende laptop başındayım fakat bu hiç iyi bir durum değil ya aynen sabaha karşı uyuyabiliyorum ama sonrada 12-1 e kadar yatıyorum bütün günüm gidiyor başım ağrıyor sonra sersem gibi oluyorumbende de ayni durum arada oluyor son birkac haftadir yine basladi, sabaha kadar laptoptan dizi izliyorumsabaha karsi uykuya daliyorum o zaman da surekli kabus gorup uyaniyorum
sakinlestirıcı etkısı var, uykusuzluga da iyi gelıyor.. Arayıp bak canım arama motorundan.seveceksın eminım.bı kaç gun uyusan,hep uyur,rutıne baglarsın.vücut saatin bu dùzene alısmıs,onu çevirmen lazım
şuan olduğu gibi canım bende laptop başındayım fakat bu hiç iyi bir durum değil ya aynen sabaha karşı uyuyabiliyorum ama sonrada 12-1 e kadar yatıyorum bütün günüm gidiyor başım ağrıyor sonra sersem gibi oluyorum
pasiflora kullandım canım fakat benim uyku banamısın demedi aynen öyle çok kötüyüm şuan bile geberiyorum uykusuzluktan ama yatağa bir giricim puffff uykum uçup gidiyor geriye beynimle konuşan ben kalıyorummmmmmmbitkisel ilaçlar var örneğin pasiflora .. onlardan deneseniz hem sersemlik hissi uyandırmıyo hemde bünyeye yan etkisi yokk .. ayrıca problem varsa ilaç kullanılabilir düşüncesindeyim çünkü uyku problemi önemli genel bi mutsuzluk haline yol açabilir.
Aramıza hoşgeldin demek isterdim canım ama bu hiçde hoş birşey değil yani seninde uyku probleminin olmasıslm arkadaşlar benimde uykum bozulmuş
Aramıza hoşgeldin demek isterdim canım ama bu hiçde hoş birşey değil yani seninde uyku probleminin olması
pasiflora kullandım canım fakat benim uyku banamısın demedi aynen öyle çok kötüyüm şuan bile geberiyorum uykusuzluktan ama yatağa bir giricim puffff uykum uçup gidiyor geriye beynimle konuşan ben kalıyorummmmmmm
kafanda çözemediğin sorunlar vardır o yüzden uyuyamıyorsunpsikiyatri yerine bir psikologa görünsen enazından neyin sebep olduğunu bulabilirsiniz. Sana bişekilde yol gösterir ilaç yazma yetiside yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?