hepiimize Allahh kolaylık versin, ben en çok gece tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum, inanılmaz uykumu bölüyor, 6 ya çıktı yastık sayım, her bölge için farklı yastık, sırt srt olmalo , ezilince yastık bel ağrısı artıyor beli desteklemeli, göbiş altına hamile desteek yastığı,son 1 aydır onun altına küçük bir tane daha ilave oldu, bacağımın altına 1 tane kocaman hani şu yer minderleri varya ondan, birtane 2 bacağımın arasına, bir tanede başımın altınaa, yatakta eşime yer kalmadı odaen kebara kıvrılıyor zavallıcık
bu arada ayaklara masaj çok iyi geliyor, bana bir ara kramp giriyordu ama artık nerdeyse hiç girmiyor girdiğindede çok hafif hemen açılıyor, ya cevizin yada maden suyunun çokfaydası oldu buna, sanırımda maden suyu,çünkü burada bir arkadaş KK , yavsiye etmişti ondan sonra başladım maden suyuna , günde 2 bardak içiyorum,
D
İLEKCİĞİM , bendede siyatik var, ve yerimden kalkamadığım zamanlar oldu, ağrım çok şiddetlenince ağrı kesici aldım , tabii doktoruma danıştıma, çok şükür şu sıralar ağrım yok, sende danış okey derse, ilaç alda bu işkenceyi çekme , be diclomec sr kullanıyorum , tekrar geçmiş olsun
maviş maşallah dilini ısır , Allah bozmasın
tüm annelere rahat huzurlu ve deliksk uykular diliyorum,