- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
-
- Konu Sahibi berraksucan
Canııım senin kas altı mıydı dual plan mıydıı? Dual planda sarkma ihtimali daha mı yüksekkCanım ben silikonlu memenin kas altı olduktan sonra kolay kolay sarkacağını sanmıyorum. En azından emzirmeden sarkmaz bence, hatta onda bile sarkma olmayanlar var.
Benim kas altı, böyle olunca sarkma az oluyor diye biliyorum. Dual plan hakkında pek bilgim yok canımCanııım senin kas altı mıydı dual plan mıydıı? Dual planda sarkma ihtimali daha mı yüksekk
Teekkur ederim canim:)bişey olmaz merak etme..keyfine bak..dışarı çıkarken takıyorum ben.uyurken takıp kendine işgence etme
Canım bana ferruh bey 1.5 ay demişti ama biliyorsun ben 2 ay taktım.göğüslerin tam oturması 3. Aydan sonra oldu bende.o zamana kadar hep sol daha yukarda gibi duruyordu.çukurluk için de bir ara sor istersen.belki ödemlerin tam inmemiş olabilir,ya da belki seni daha erken kontrole çağırır.en azından için rahat eder.Arkadaslar ben bir ayı doldurdum. Ben daha ne kadar sporcu sutyenini takmam gerekir ? sağ göğsüm hala istediğim gibi degil bu arada hafif bi gözümü rahatsız eden bi cukurluk var.
Libracigim ferruh bey o zamanla geçer dedi. Ben sıkıntı ettim kendime. Foto paylasayim bi de sen bak yorumunu bekliyorum. Bu aksam foto ekliycem.Canım bana ferruh bey 1.5 ay demişti ama biliyorsun ben 2 ay taktım.göğüslerin tam oturması 3. Aydan sonra oldu bende.o zamana kadar hep sol daha yukarda gibi duruyordu.çukurluk için de bir ara sor istersen.belki ödemlerin tam inmemiş olabilir,ya da belki seni daha erken kontrole çağırır.en azından için rahat eder.
2-3 aydan sonra izin var ama bence 6 aya kadar kullanılmasa daha iyi olur.Balenli sütyen kullanılmaya ne zaman başlanıyor acaba?
nedenki smdi 3 4 ay normal balenz destekszmi kullancaz:)2-3 aydan sonra izin var ama bence 6 aya kadar kullanılmasa daha iyi olur.
Evet zaten destekliye gerek yok ki, memeler tam şeklini bulana kadar balenli iyi değil.nedenki smdi 3 4 ay normal balenz destekszmi kullancaz:)
ya ben küçük blrsam yne destekli takarım gibime geliyorEvet zaten destekliye gerek yok ki, memeler tam şeklini bulana kadar balenli iyi değil.