geceleri sütyenle yatmak

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
kızlar ben uyurkende sütyen kullanıyorum bir zararı varmı acaba yada büyümesini engelleyebilirmi aklıma takıldı burda sizleri ablalarım olarak gördüğüm için başkalarına sormaya çekindiklerimi sizlere soruyorum şimdiden teşekkürler

Ben şimdiye kadar hep zararlı olduğunu duydum. Nasıldır bilmem ama göğüs kanserine ve şekil bozukluğuna neden olduğu söyleniyor. Hem bence rahatsız bir şey. Bırak geceleri göğüslerine özgürlük ver :)

Vallahi, ben bırakın geceyi, gündüz bile evde sütyen takmıyorum. Ama annem olsun, teyzelerim olsun, gece-gündüz takarlardı, hepsi de 85 yaşına kadar yaşadılar, göğüslerinden yana bir sorun olmadan. Ama onlar genelde, eski tip, daha pamuklu ağırlıklı, içinde tel olmayan sütyenler kullanırlardı.

Vallahi, ben bırakın geceyi, gündüz bile evde sütyen takmıyorum. Ama annem olsun, teyzelerim olsun, gece-gündüz takarlardı, hepsi de 85 yaşına kadar yaşadılar, göğüslerinden yana bir sorun olmadan. Ama onlar genelde, eski tip, daha pamuklu ağırlıklı, içinde tel olmayan sütyenler kullanırlardı.

aynen bnde eve girer girmez çıkarırım hiç duramam rahatsız oluyorum..

ben de zararlı olduğuna dair bir şeyler okumuştum zamanında, arkadaşın dediği gibi eskiler taktığı pamukluı demirsiz, süngersiz modeller zararsızdır belki ama şimdiki demirli memirli rahat da değil zaten evde penye kullanıyorum gündüzleri gece onlara bile katlanamıyorum ben :26:

bende 19 yaşındayım senelerdir bu şekilde kullandığım için banada çıkarınca rahatsızmış gibi gelio sizce ne yapiim

bence de kullanmayın özellikle büyüme döneminde dolgulu sütyenler baskıya bağlı olarak göğüs dokusunda sönmeye ya da gelişememeye neden olabilir..:KK30:

kızlar vallahi ergenlikten bu yana hep sutyen takarım sutyensiz aslla dolasamam yatamam hep benımle biirlikteler yani ama oyle gogus buyumesini engeller falan değil masallahları var benımkini param olsa kucultmek istiyorum yanii rahatsız oluyorsanız takın olmuyorsanız cıkarın ama saglık acısından zararını bilemiyorum

X