GECELERİ GAZ ÇIKARTIRKEN UYANIYOR

senayaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
76
42
38
36
Arkadaşlar merhaba benim 4.5 aylık kızım var gece uyanıyor emziriyorum ve memede uyuya kalıyor. Sonrasında gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyor. Ama gazını çıkarmadan yatırirsam uyanmiyor. Bazen sabaha karşı okadar yorgun oluyorumki gazını çıkarmadan yanıma yatırıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi lütfen akıl verin.

Benim bebeğim çok gazlı bı bebekdi 3. Ayından beridir ne gece ne gündz gaz çıkarmıyorum uyanır yoksa tabi hatta 4. Ayından beridir de gece bez değiştirmiyorum bir kere uyanırsa bidaha uykuya zor dalıyor rahatsız olup aglamadigi sürece birşey olmaz bencee direk emzirip koyun

Benmde kızım 2 gun sonra 4 aylık olacak aynı sorun bizde de var bende doktorun tavsiyesiyle uyandırmadan emzirdikten sonra 15 dakika dik bir şekilde omzuma yatırım küçük küçük pıt pıtlıyorum cıkarsa cıkıyor uyanmıyor ama cogunlukla uyanıyor o zamanda emzik verip biraz sallayınca devam ediyor uyumaya gaz ilacınız varsa sancı kullandığınız sancı yapmayan onuda verip yaptırabilirsiniz benimki sancı yapıyordu bende gece gaz ilacı yerine rezene kimyon ve anason tohumu demleyip 10 ml veriyorum cok işe yarıyor

Teşekkürler başka türlü ben dinlemiyorum yoksa

Teşekkürler rezen çayını deneyebilirim

Ben küçük diye cok endişe etmiştim vermeye doktoruma sordum verebilirsin dedi ondan sonra 3 cayı kaarıstırıp veriyorum gun içindede verdiğim oluyor hiç zararı olmadı aksine cok faydası oldu inş sizin bebişin izde rahatlar biran önce

Tabiki dinlenmen lazım sütun olması için bile dinlenmen lazım dene bır kaç gün baktın bebek rahatsız olmuyor bırakırsın şimdi bebeğim hemen hemen 5 buçuk aylık olacak çoktandır gündüz de gaz çıkarmıyorum ben zaten kendisi çıkarıyor baktım rahatsız oluyor o zaman duş aldırıp gaz masajı yaptırıyorum

Cok teşekkürler içim rahatladı inanın ne bileyim gazı çıkmayınca boğulur fln gibime geliyor azına süt gelipde türlü türlü şeyler

Cok teşekkürler içim rahatladı inanın ne bileyim gazı çıkmayınca boğulur fln gibime geliyor azına süt gelipde türlü türlü şeyler
Yan yatırıyormusunuz benim oğlan çok kusardi her meme sonrası butunn olanı çıkarırdi artık azaldı buda gece kusması olmuyor gündüzde çok az oluyir büyüdükçe düzeliyorlar ben dr sormuştum her emme sonrası kusuyor diye oda bana gazı var çünkü fazlasıyla hemde bu yüzden sütu sindiremiyor kusuyor demişti en az 45 dk gaz çıkarman lazım demişti bunu denedim ama asla alakası yok yine kustu yine kustu yani ama büyüdükçe azalıyor baya fark var şuan

Allah a şükür öyle çok yok kusmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…